Több helyszínes nappali buli lesz a Dunakanyarban

- 2 perces olvasmány
buli dunakanyar elektronikus zene
buli dunakanyar elektronikus zene

Idén tényleg elindult valami hazánkban, már ami a különleges bulikat illeti. Elektronikus zene fog szólni kastélyban, víztoronyban, ipari hangulatú foto stúdióban, 24 órán keresztül szabadtéren, hogy csak az utóbbi hetek híreit említsük, de mindezt talán felülmúlja az a rendezvény, ami egyszerre három helyszínen a Dunakanyar festői környezetében, Nagymaros és Dunakeszi különböző szabadtéri helyein kerül megrendezésre, először március 30-án, szombaton.

A nappali rendezvény egyik helyszíne a Visegrádi várral szemben található ultra hangulatos Piknik Manufaktúra lesz, a másik pedig a Piknik Manufaktúra, ahol akár mezítláb is lehet majd pörögni a Be Massive Dj-k ütemeire. Dunakeszin, a szintén Duna parti, Wave Boksz-ban fog legtovább kitartani a lendület, ott, egészen éjfélig megy majd a tánc.

A bulin, ami máris közel 10 000 érdeklődőre tart számot, a különböző helyszíneken a label alapító Metha mellett a Push’n’Ball duó, Robert Makai, Blas, Avika, Thelucky23 és Lenny Lenoks lesz hallható, és amire elővételben nem csak a biztos bejutás érdekében érdemes elővételben jegyet váltani, hanem azért is, mert a különböző helyszíneken, ennek birtokában 10%-os kedvezmény érvényesíthető.