Kerti party-t oszlatott fel a rendőrség Debrecen környékén

- 2 perces olvasmány
buli rendőrség debrecen hétvége
buli rendőrség debrecen hétvége

Buli stop ide, buli stop oda, a több hónapnyi party mentes időszak és a jó idő beköszönte egyre több titkos, vagy egyszerűen csak kisebb – nagyobb baráti társaság által szervezett összejövetelt hoz. A pünkösdi hosszú hétvégén minden bizonnyal többen is ilyen jellegű kikapcsolódás felé orientálódtak, kik halkabban kik pedig hangosabban. A Hajdú Bihar megye egyik településén bulizó társaság minden bizonnyal az utóbbiak kategóriáját erősíthette, ugyanis a rendőrség vetett véget az általuk szervezett kerti partynak.

EGY A MEGYÉBEN LÉVŐ TELEPÜLÉSRŐL MÁJUS 29-ÉN, PÉNTEKEN, ÉJJEL FÉL 12-KÖRÜL CSENDHÁBORÍTÁSRÓL ÉRKEZETT BEJELENTÉS.
A RENDŐRÖK A HELYSZÍNRE MENTEK, AHOL AZ OTT TARTÓZKODÓK NEM VOLTAK EGYÜTTMŰKÖDŐEK. NEM AKARTÁK IGAZOLNI MAGUKAT, A GYANÚSÍTOTT PEDIG BECSMÉRLŐ KIJELENTÉST TETT A RENDŐRÖKRE.

– írja a 168 Óra online.
Az intézkedés alatt végül az egyik rendőr meg is sérült mivel a társaság egyik tagja ellenállt, így a bíróság elrendelte a letartóztatását. A 42 éves gyanúsított ugyan büntetlen előéletű, az egy hónapos letartóztatást a rendőrökkel szemben tanúsított erőszakos magatartás és a járványhelyzetre való tekintettel hozott szabályok áthágása indokolja, derül ki a nyomozási bíró döntéséből.