Idén már nem lesz folytatása a Burn Residency-nek

- < 1 perces olvasmány
burn dj tehetségkutató
burn dj tehetségkutató

A 2011-ben életre hívott Dj tehetségkutató, a Burn Residency, amelynek nyertese évről évre komoly támogatást kapott a brand által karrierje beindításához vagy annak felpörgetéséhez, egy hirtelen és váratlan fordulattal véget ért.
A szomorú hír pár napja került bejelentésre, amelynek értelmében idén nem kerül folytatásra a program, vagyis a 2018-ban indított megmérettetés volt az utolsó a sorban.

Az évek folyamán hazánkat Gregory S, Mira Joo vagy épp Metha képviselte, akik ugyan nyerni nem tudtak, de a verseny alatt megfizethetetlen tapasztalatokra tettek szert.
Metha-nak például többek között, személyesen Luciano adott felbecsülhetetlen tippeket a zeneírást illetően, amikor a program részeként, svájci stúdiójában fogadta őt.

A  Carl Cox, Pete Tong, Luciano, Loco Dice, Seth Troxler, Nastia vagy épp Philipp Straub szakmai közreműködésével bonyolított verseny nagy űrt hagy maga után, hiszen hasonló jellegű, nemzetközi szintű megmérettetés, ami világszinten ismert brandekkel való együttműködést tesz lehetővé, nem létezik.