Idén ismét haláleset volt a Burning Man fesztiválon

- < 1 perces olvasmány
burningman fesztivál halál 2019
burningman fesztivál halál 2019

Tegnap ért  véget idei Burning Man fesztivál, ami a 2017-es tragikus kimenetelű öngyilkossági kísérletet követően, amikor egy férfi rohant a lángok közé ismét halálesettel zárult. Ezúttal egy 33 éves Új-Zélandi férfi holttestére bukkantak, aki a rendőrség közleménye szerint gyanús körülmények között hunyt el.

Csütörtök délután, megközelítőleg fél hét magasságában Sahne Billingham-et lakókocsijában eszméletlen állapotban találták, akit nem sokkal később a helyi egészségügyiek halottnak nyilvánítottak. Az első vizsgálatok a férfi vérérben olyan magas szénmonoxid koncentrátumot mutattak ki, ami akár halálos mérgezést is eredményezhetett.

– olvasható a Pershing megyei rendőrség sajtóközleményében, akik a gyanús körülmények miatt további vizsgálatokat folytatnak jelenleg is.

Sajnos nem ez volt az idei Burning Man egyetlen ilyen jellegű esete, pár nappal korábban a fesztiválról induló kisrepülőgép csapódott szikláknak. A gépen tartózkodók azonban csodával határos módon kisebb – nagyobb sérülésekkel megúszták a balesetet.

Forrás: Newsweek