“A” kategóriás Dj-k kérése akasztotta ki a népeket

- 2 perces olvasmány
carl cox dj jótékonyság meme
carl cox dj jótékonyság meme

Manapság legalább annyi jótékonysági kezdeményezés lát napvilágot, mint ahány live Dj stream, és ez jól is van így, ameddig az előbbi valóban segítő szándékkal és a valóban rászorulóknak készül, utóbbi meg amíg szórakoztat és nem öncélú. Ilyen mennyiség mellett természetes, hogy kivételek is akadnak, mindkét kategóriában, most meglepő módon mégsem egy stream, hanem a jótékonysági felhívás csapta ki a biztosítékot.

A Tour Managers Not Touring (TNT) elnevezésű kezdeményezést, 10 szupesztárnak számító Dj hozta létre, a cél pedig az lett volna, hogy adományokat gyűjtsenek a hozzájuk hasonlóan jelenleg munka nélkül maradt turnémenedzsereiknek.
Az elsőre nemesnek látszó kezdeményezést viszont azonnal kikezdte egy angol trance Dj és producer, John Askew, aki az utóbbi napok fényében, jogosan tette fel a kérdést, hogy mégis miért kellene az embereknek támogatni őket, miközben a munkaadóik milliókat kerestek idáig, és nekik eszükbe sem jutott finanszírozni ezt az átmeneti időszakot.

A Carl Cox, Carl Cox, Nicole Moudaber, Dubfire, Seth Troxler, Hito, Paco Osuna, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Carnage, és Alan Fitzpatrick részvételével zajló kapányt azóta már törölték, de mint tudjuk az internet nem felejt és a John Askew által készített videó azóta már YouTube-on is elérhető.

Miközben a szakma is megszólalt az ügyben, Dave Clarke például azt taglalta, hogy milyen lenne, ha Madonna vagy a Rolling Stones kérne hasonlót, DVS1 pedig már csak ezért is reméli, hogy a jövőben nagyobb szerepet kapnak a helyi arcok, természetesen a mémgyár is beindult és mint általában, ezúttal is remek alkotások születtek.