Carl Cox újjáéleszti a Space klubot Ibizán

- 2 perces olvasmány
carl cox újjáéleszti a space klubot ibizán 2019
carl cox újjáéleszti a space klubot ibizán 2019

A 2016 szeptemberében bezárt legendás klub az évek folyamán gyakorlatilag egybeforrt Carl Cox rezidensségével és The Revolution klubestjével, így szinte teljesen természetes módon merült fel az ötlet a klub újjáélesztéséről.

View this post on Instagram

In the zone…

A post shared by Carl Cox (@carlcoxofficial) on

Az augusztusban felröppent hír, mára biztos tény lett, ahogy az is, hogy a Cox által kezdeményezett projektben az egykori Space alapító- tulajdonos Pepe Rosello mellett
a klub egykori menedzsere Juan Arenas és Dave Browning promóter is részt vesz.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy ütőképes csapat állt össze ahhoz, hogy a 2019-es évadban újra történelmet írjon a sziget legendás brandje.

„Az ibizai Space az utóbbi 20 évben gyakorlatilag az otthonom volt így aztán kiváltképp nagyon izgalmas feladat számomra az új klub útjának egyengetése.
A srácokkal nem csak egy csapatot, hanem szinte családot alkotunk, így őszintén hiszem , hogy valami nagyszerű dolog van születőben.” – nyilatkozta bizakodóan Carl Cox.

További konkrétumokat egyelőre nem árultak el, de a nyilatkozatok alapján az már
most biztos, hogy a 2019-es ibizai szezon róluk és a leendő Space klubról fog szólni, miközben Cox addig is hallat magáról, például az olyan formabontó projekt kapcsán,
mint a pár napja Paul Oakenfold-al közös zenélés Stonehenge-nél:

 

Carl Cox szerint az EDM-nek nagy szerepe volt a techno feltámadásában