Carl Cox kegyetlenül kiosztotta a szettje alatt verekedőket

- 2 perces olvasmány
carlcox bulvár verekedés athén
carlcox bulvár verekedés athén

Carl Cox az előző hétvégén Athénban lépett fel a Techniques fesztiválon, amikor a Gazi Music Hall-ban verekedés tört ki szettje alatt. A kialakult helyzetre való tekintettel félbeszakította játékát, majd pedig igen határozottan kiosztotta a renitens társaságot:

Hagyjátok abba a verekedést! Túl jó a hangulat idebent ehhez a sz#rozáshoz! Valaki tegye már ki őket a klubból, túl jól érzem magam ehhez, és nektek sincs szükségetek erre.

A körülbelül másfél perces incidens alaposan felbőszítette a techno ikont, aki többször is megkérdezte, hogy akkor elég volt-e folytathatja-e a szettjét, mert ő a jó hangulatra szeretne emlékezni ebből az estéből és a partyarcok miatt szeretne visszatérni jövőre is. Valószínűleg végül eltávolították a verekedőket, mert Cox folytatta a szettjét és végül pozitívan posztolt instáján is a buliról.

Pár hónapja Loco Dice keveredett hasonló történetbe, ő egy olasz szabadtéri klubban lépett fel, miközben a Dj pultot is érintő verekedésbe fulladt a party. Ott és itt is komoly biztonsági kérdéseket vet fel egy ilyen helyzet kialakulása, amit alapvetően másodpercek alatt izolálni kellett volna biztonsági személyzetnek.