Itt vannak Charlotte de Witte legújabb acid bombái

- 2 perces olvasmány
charlottedewitte megjelenés techno zene
charlottedewitte megjelenés techno zene

Két új EP-t készül piacra dobni az acid hercegnője, Pressure és Selected néven. Mindkét EP saját kiadóján, a KNTXT-n fog kijönni, melyet nem is annyira rég alapított Charlotte de Witte. 

Ez a két megjelenés az én fejemben egyfajta óda a techno műfajának, amit imádok és nagy becsben tartok.

Az EP-k egyenként 4 track-et tartalmaznak és szinte egytől egyig az energikus, acid hangzást képviselik. Viszonylag sok idő telt el a számok elkészülésétől a kiadásig, ugyanis a most megjelenő trekkek nagy részét már hallhattuk, akár fél éve is Charlotte szettjeiben.

A Selected EP határozottan az acid vonalon mozog, a Pressure viszont valamivel talán könnyedebb, de kétségkívül veretős techno bombákról beszélünk és a Bpm is kizárólag 130 felett helyezkedik el. 

A Pressure lemezen belül található Meridian két változatban készült el, egy Vocal és egy Dub verzióban. Értelemszerűen a Vocal verzióban inkább a vokálon van a hangsúly. Valószínűleg a Selected című track lesz az igazi közönségkedvenc lehengerlő energiájával, de a mélyebb hangzás kedvelőinek is kedveskedik a lemez, Amar című számával, ami a maga 105 Bpm-ével elnyerte a fekete bárány címet. Az acid hangzás itt is jelen van, de műfaját tekintve egy ambient jellegű muzsikáról beszélünk. 

A két EP tehát november 15-én készül kijönni a KNTXT-nél, de előrendelésre is van lehetőség. 

Közben Belgium büszkesége rögtön a 74. helyen nyitott, a hétvégén kihirdetett Dj Mag Top 100 Dj’s szavazáson:

Forrás: Resident Advisor