Az idei nyár d&b zenéjét egy hazai producer szállítja

- 2 perces olvasmány
chris.su drum n bass megjelenés track 

chris.su drum n bass megjelenés track 

Chris.SU országunk talán legkiemelkedőbb, nemzetközi szinten is ismert drum n bass  producere a szcénában, tehát kijelenthetjük, hogy egy sikeres művészről van szó, így kiváltképp vicces, hogy művésznevében a “SU”vagyis “suckerz united” valami olyasmit jelent, hogy lúzerek egyesülete.

Akárhogy is Chriss.SU neve ma már tényleg számít, itthon és külföldön egyaránt,  többek között neki köszönhetjük, hogy Magyarország felkerült a DnB térképére. A Dj – producer nem mellesleg az imPro school-ban is tanít, ahol szintézis elveket és technikákat mutat be kezdő producereknek.

Ezúttal pedig egy vadiúj megjelenéssel állt elő, MC Fedora közreműködésével, akivel már nem ez az első közös munkája. Az I’m Fine Without You második része ez esetben egy meglehetősen szórakoztató videóklippel lett prezentálva, Fedora főszereplésével, melyben feltűnik többek között a Deák tér és még számos ikonikus budapesti helyszín. 

Happy to announce "I'm Fine (Without You)" featuring Mc Fedora is OUT NOW on FATE Recordings! 🔥Thank you for your…

Zveřejnil(a) Chris.SU dne Pátek 3. července 2020

A track maga egy viszonylag energikusabb és felemelő darab lett, melynek szövege kétség kívül egy szakításról szól, szóval sokaknak könnyű lehet azonosulni az alkotással. Ez tehát egy szakítós, de ugyanakkor táncolható dal. Péntek óta pedig már kapható is a szám Chris.SU saját kiadóján a FATE Recordings-on. 

I'm fine without you – Chris.SU és Mc Fedora újdonságahttps://divatikon.hu/im-fine-without-u-chrissu-fedora/

Zveřejnil(a) Széles L. Gábor dne Sobota 4. července 2020

Határozottan kijelenthetjük, hogy Chris.SU ezúttal is hozta a formáját a zene tekintetében és mindezt úgy, hogy nemzetközi szinten is képviseli hazánkat a megjelenéssel, amit valószínűleg hamarosan élőben is meghallgathattok.