12 órás éjjel – nappal bulit hoz a szombat

- 3 perces olvasmány
cinama hall mind against buli maraton 
cinama hall mind against buli maraton 

Feltehetően a március egyik legextrább és legígéretesebb bulijáról beszélünk, már ami a Cinema Hall-t illeti, hiszen a 3 szervező csapat fúziójából létrejött PRLLX koncepció egy maratoni 12 órás, ízléses zenei utazást ígér nekünk. Ezúttal is örülhetnek az Afterlife fanok, ugyanis a kiadó egyik legismertebb és legfelkapottabb együttese, a Mind Against fog nekik zenélni 4 órán keresztül, az est másik fénypontja pedig a brit származású Eagles & Butterflies lesz, aki egy 3 órás szettel készül a szóban forgó eseményre. 

View this post on Instagram

Amsterdam. #afterlife #ade

A post shared by Mind Against (@mindagainst) on

A két zeneileg előremutató fenomén mellesleg már zenélet egy emlékezeteset a Cinema Hall-ban, legutóbb augusztusban, a B my Lake fesztiválon voltak hallhatóak, ahol kétség kívül nagyot alakítottak, most pedig újra klub környezetben élhetjük át az élményt, ezúttal egy kora esti szett által.

A különös nevű Eagles & Butterfliest leginkább a műfajokat és hangulatokat átívelő stílusa emeli ki a tömegből, mely szereti feszegetni a határokat. Ez az egyedi stílus valójában egy furcsa elegye a downtempo-nak, a technonak és a housenak, amit a Los Angeles-i Chris Barrat mesterien tálal szettjeiben. Egyébként ez feltűnt már olyan nehézsúlyú előadóknak is, mint Dixon, Ame, John Digweed vagy Maceo Plex, akik mind előszeretettel pörgetik Chris track-jeit.

Számára a live szettek és a stúdiózás között erős a párhuzam, mivel mindkét kreatív folyamat az adott tudatállapotban gyökerezik. 

ÚGY GONDOLOM MINDEN TUDATÁLLAPOT ALKALMAS A KREATIVITÁS KIBONTAKOZÁSÁHOZ ÉS KÖZBEN EGYIK SEM. CSAK ATTÓL FÜGG, HONNAN NÉZZÜK A DOLGOT. MINDEGYIKTŐL MÁSHOGY ÉRZED MAGAD ÉS MÁST ADSZ KI MAGADBÓL.

Elmondása szerint a művészet lényege, hogy azt tegyük, amit szeretünk, és ami boldoggá tesz minket. Ha nem így teszünk és másoknak próbálunk megfelelni, a művészet meghal. 

Ez a fajta példaértékű hozzáállás a művészethez jellemzi a buli másik fénypontját, a Mind Against duóját, mely stílusát tekintve szintén széles spektrumon mozog a techno világán belül. A kísérleti jellegű, különös, de ugyanakkor rendkívül katartikus és transzba ejtő hangzásvilág erősen jelen van a srácok trekkjeiben és mixeiben egyaránt. 

Az olasz származású, berlini duó szerint a siker titka a türelem és az időzítés, ami nagyban eltér a szokványos kliséktől. A jótanács így szól: 

TÜRELMESEN VÁRD KI, AMÍG VALAMI OLYAT ALKOTSZ, AMI FELRÚGJA A JÁTÉK SZABÁLYAIT ÉS EGY EREDETI IDENTITÁST FORMÁL SZÁMODRA.

A srácok pontosan így tettek a maguk idejében és manapság már a nagykutyák között említhetjük őket annak ellenére, hogy zenei képzésben sosem volt részük és szerintük ez nem gond, mivel a zenének ösztönből kell jönnie. Ezen két előadó esetében kétségkívül ösztönös az utaztatós, szállós hangzásvilág, amit annyira szeretünk.

❌OFFICIAL TIMETABLE❌Kedvezményes árú elővételes jegyek már csak korlátozott számban elérhetőek:▶ online: https://bit.ly/35wmKhE▶ személyesen: országosan a One Ticket irodáiban

Posted by Deep Night Sounds [Official] on Thursday, January 23, 2020

Március 14-ére tehát a Be Massive, a Code 360 és a Deep Night Sounds triója egy maratoni zenei utazást ígér az ínyencek számára, a hazai ütemeket pedig Metha, Justrice és a Secret Factory biztosítja. 

Forrás: XLR8R, 15 questions