Az aktuális ACID király és a TECHNO pápa is Budapesten lép fel

- 2 perces olvasmány
cinema hall acid techno budapest 2019
cinema hall acid techno budapest 2019

Amikor már mindenki techno Dj-nek és producernek mondja magát, amikor minden bulin techno szól, egyre nagyobb kihívás valódi és nem csak a pillanatnyi divathóbortnak felülő előadókat találni. Viszont biztos tájékozódási pont lehet, olyan művészekre koncentrálni, akik már akkor is ebben a műfajban tevékenykedtek, amikor még jóval kisebb hype volt körülötte. Ez is a hiteles előadó egyik ismérve, ahogy az is, hogy a saját karrierjén túl mások tehetségét is meglátja, esetleg segíti is azok kibontakozását. 

Sasha Carassi úgy véli: „A zene a lélek tükre”, és ezt az állítást, annak, aki több mint 350 megjelenéssel büszkélkedhet kérdés nélkül el is hisszük. A hitelesség kapcsán sem merül fel túl sok kérdés, és ez igaz Reiner Zonneveld-re is, aki a maga alig 28 évével, épp csak 6 éve van jelen a szcénában, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy közben bármilyen divathangzás is eluralkodott volna zenei vonalán.  2013-as, debütáló Reverse Psychology albuma és az idén napvilágot látott Church Of Clubmusic alatt sok minden történt vele és a világgal is, de a két album hangulatát és irányvonalát tekintve egyértelműen látszik, és ami még fontosabb hallatszik az eredetiség, ami az előadó egyértelmű sajátja.

Szeptember 27-én, a Cinema Hall-ban így aztán egy ízig – vérig eredeti és megkérdőjelezhetetlenül autentikus jelenkori techno  buliban lehet részünk, ahol mellettük, hazai oldalról Mateo & Spirit, Metha és Episode1 van is hasonló szellemben készül Dj pultba lépni.

Kedvezményes belépők erre!