Fesztivál jellegű line-up-al ünnepli 18. születésnapját a The Debut

- 3 perces olvasmány
cinema hall budapest születésnap 2019

Felnőttkorba lépett az Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid és Kormix alkotta The Debut „zenekar” és egy, a hazai underground szcéna nagyjait felsorakoztató, rendhagyó, Halloween-i rendezvénnyel készülnek megünnepelni a jeles napot. A már kuriózumnak számító, rendszerint egyedi hangulatot szolgáltató partysorozat, most a Cinema Hall-ba hoz el nekünk 18 hazai lemezlovast, vagyis 9 darab rendkívüli b2b szettet, a jól ismert The Debut gondolatok jegyében: „Érezd! Élvezd! Élj vele!”. 

02/10 The Debut Carneval with Butch, Los Suruba, Mendo

Posted by Cinema Hall Budapest on Monday, February 12, 2018

A banda nevéhez köthető többek között a rendszerint világszínvonalban is nagy előadókat felsorakoztató Cinematiné, az underground e-zenei szcéna egyik bázisa, a Cinema Hall és Budapest egyetlen ilyen jellegű szabadtéri underground helyszíne, a TrackTerrace is. 

A Cinematiné és egyéb rendezvénysorozatok keretein belül rendszeresen hozzák el nektek a Hungry Music-os francia arcokat, így például Joachim Pastor-t a Rooftop Budapestre vagy éppen N’to-t a Rio falai közé, ahol mellesleg a zenetörténeti legenda, Erick Morillo is fellépett. De említhetnénk a Loco Dice, a Butch vagy a Nic Fanciulli headline-olta rendezvényeket is. 

06/09 Cinematiné 020 x Erick Morillo, N’to, Yaya

Posted by Cinematiné on Wednesday, June 12, 2019

Egy ilyen sok évnyi szervezői tapasztalattal rendelkező csapat nem meglepő módon mestere a jó hangulatú buliknak és idén Halloween-kor is pontosan erre lehet számítani. Már a line-up is magáért beszél, melyet 9 b2b szettre osztottak fel: Budai & Pat Duff, Peter Makto & Gregory S, Chriss Ronson & Davko, James Cole & Collective Machine, Andras Garay & Jaffa Surfa, Metha & Robert Makai, Rizkid & Copyzor & MrSon, Chuck & Perge & Marosfalvi. 

Hasonló volt a felállás például a múlt szilveszteri Cinema Hall-os partyjukon, ahol a minőségi muzsikák mellett szintén mindent vitt a hangulat. 

A halloween-i szülinapozások is egyfajta hagyománynak számítanak a banda történelmében és rendszerint megvan az igazi családias hangulat, ami elengedhetetlen az ilyen jellegű rendezvények esetében. Ez mellesleg a Debutos srácok különlegessége is, hiszen évekkel ezelőtt ők rendezték meg az első e-zenei Halloween partyt Budapesten. 

Ha a Halloween megünneplését tervezitek, ezt a parádés felhozatalt szinte bűn lenne kihagyni, szóval csak „éljetek vele”. Mellesleg még kaphatóak a kedvezményes jegyek , amikre érdemes minél előbb lecsapni.
Gyülekező itt!