Bezár a Cinema Hall, de csak erre az évadra

- 3 perces olvasmány
cinema hall éjszaka buli zene rendezvény
cinema hall éjszaka buli zene rendezvény

A Cinema Hall több hónapos előkészítési időszakot, majd pedig jó pár teszt eseményt követően, október végén nyitott meg hivatalosan is, a városligeti, új helyszínen. Nagy várakozás előzte meg  a főváros lassan egy évtizede működő klubjának új otthonát, ami az elmúlt hónapok több teltházas rendezvényének tükrében egyértelműen kijelenthető, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Az új helyszín lehetővé tette, hogy a klub minden hétvégén más és más arcát mutassa, igazodva az adott program hangulatához. Azokból pedig nem volt hiány az utóbbi hónapokban. A klub saját rendezvényei mellett,
a Music Fm party-k épp úgy dübörögtek, mint a Next Level, a Rokoko, vagy éppen a Budapest Calling által szervezett estek, olyan előadókkal, mint például Magda, az Apollonia trió, Johannes Brecht, a Moonwalk, az Anymood, Monnx, Lee Burridge, Andrea Oliva, Mind Against, Eelke Kleijn, Boombox Cartel, Nic Fanciulli vagy éppen Worakls.

Bár az időjárás egyelőre nem azt mutatja, de így május vége felé közeledve véget ér a 2018/2019-es klubszezon, így szeptemberig a Cinema Hall is bezárja kapuit, és rendezvényei szabadtérre költöznek, elsősorban a Track Terrace-ra. De még mielőtt ez bekövetkezne, vár ránk egy fergeteges, kétnapos záró hétvége!

Péntek este, a World Is Mine szervezésében érkezik a legnagyobb előadók kedvenc producere, Brooks, aki a nagybátyja pincéjében évekig csendben, és kitartóan gyártotta a zenéket, hogy aztán villámcsapásszerűen, múlt évben már a Tomorrowland egyik színpadán találja magát, mindamellett, hogy Showtek, Martin Garrix vagy éppen David Guetta is szívesen ad ki közös számot vele. Ehhez az eseményhez itt lehet csatlakozni, de ami még fontosabb, a jegyelővétel, amit itt lehet megtenni, ha biztosan ott szeretnél lenni, ugyanis a rendezvény erősen teltházasnak néz ki már most.

Szombat este pedig a techno-é lesz a főszerep, ami Monika Kruse által biztos, hogy még nyomokban sem fog pop-ot tartalmazni. A szcéna utánozhatatlan nagyasszonya közel 30 évnyi Dj pultban töltött idő után is pont ugyan úgy képes fellépés előtt izgulni, mint amikor karrierje elején alig 50 eurónak megfelelő német márkáért lépett fel.
Akárcsak akkor, most is az a legfontosabb számára, hogy a közönség minden egyes tagja maradéktalanul jól érezze magát, így biztos, hogy méltóképpen zárul majd a Cinema Hall újabb évadja, amelynek eseményét itt találjátok, a kedvezményes belépőkért pedig ide kattintsatok.

Jó zenékkel a hétvége is hamarabb ideér, így a péntek este kapcsán például ezzel a mixel:

a szombati program tekintetében, pedig ezzel érhető el a legeredményesebb teleport hatás: