Ütős neveket, hosszú nappalokat és éjszakákat hoz a március

- 3 perces olvasmány
cinema hall éjszakai szórakozóhely buli program 
cinema hall éjszakai szórakozóhely buli program 

Jön a jó idő és vele együtt a minőségi bulik sora is a Cinema Hall-ban. Úgy fest továbbra is ez lesz az elektronikus zenei ínyencek törzshelye Budapesten, hiszen a fergeteges februári menetrenddel nem ér véget a színes programok kavalkádja. 

A március, 5 felejthetetlen eseményt tartogat számunkra és az első a sorban, a Budapest Calling március 7-ei megmozdulása, mely az Anjunadeep rajongók számára kétség kívül kihagyhatatlan lesz, ugyanis érkezik a kiadó feltörekvő duója, a Tinlicker és a hazai közönség egyik nagy kedvence, Yotto. A finn nagyágyú 2 éve járt utoljára nálunk és azóta megválasztották a tavalyi év legjobb elektronikus zenei produkciójának Finnországban, illetve megalapította kiadóját az Odd One Out-ot és az ennek kapcsán indított turnéjának egyik állomása Budapest. 

Ezúttal a bass fanok is örvendezhetnek, mivel a Next Level csapata március 13-án elhozza a Disciple kiadó 3 nagy nevét is, köztük a műfaj egyik legnagyobbját, a Modestep-et. A brit páros mellett érkezik a német Infekt és a szintén brit Mvrda is, a hazai szférát pedig a Next Level zászlós tagjai fogják képviselni. 

A hónap egyik csúcspontja, kétségkívül a 14-i, maratoni 12 órás, Afterlife hangulatú buli lesz, amelynek hangulatfelelősei a közönségkedvenc Mind Against duó és az Eagles & Butterflies.
A megmozdulást a PRLLX brand szállítja, ami egy teljesen új éjjel-nappali koncepció a Code 360, a Deep Night Sounds és a Be Massive csapatok jóvoltából. A minőségi techno élmény kreálása a cél, amit hazai oldalról Metha, Justrice és a Sectret Factory igyekszik majd megvalósítani. 

A következő nagy név a The Debut csapat 205-ik bulijának alkalmából érkezik március 21-én, aki nem más, mint a maszkos fenomén, Claptone. Itt a hazai supportot Rizkid, James Grow, valamint Chuck & Perge adja majd. A jegyekre érdemes mihamarabb lecsapni, ugyanis rohamosan fogynak. Az első és második körös normál illetve VIP jegyek már el is keltek. 

A március, Jauri születésnapi party-jával zárul a Cinema Hall-ban és ez a buli most kivételesen egy pénteki napra esik. A felvezető szerint 3 special guestre, melyeket sorban fognak bejelenteni, és hatalmas látványshow-ra lehet számítani. Magát a rendezvényt a World Is Mine csapata támogatja, a belépés pedig a Facebook esemény visszaigazolásához kötött. 

További infók, események erre vadászhatóak!