Aki a csillogásra, feszes miliőre vágyik, ide inkább ne jöjjön

- 2 perces olvasmány
cinema hall klub éjszakai élet 
cinema hall klub éjszakai élet 

Néha még a legtürelmesebb embereknél is elszakad a cérna, amikor véget nem érő, és általában indokolatlan, nem éppen építő jellegű kritikák garmadával találják szembe magukat, akár napi szinten. A máshol minden szebb és jobb, megunhatatlan frázisokat hirdetőknek üzent most a főváros egyik meghatározó klubját irányító szakember, akinek szavaival valószínűleg sokan tudnak azonosulni, ugyanis manapság mintha tényleg elfelejtenénk dicsérni vagy legalábbis teljesítményt elismerni

A Cinema Hall brandet, társaival lassan egy évtizede építő Kiss Krisztián, azaz Krikó, egy Facebook bejegyzésben fejtette ki meglátásait a téma kapcsán, illetve reflektált a vélhetően őt vagy őket, ért kritikákra, a klub új helyszíne kapcsán.

 

„Nagy belmagasság, óriási kivetítési opció / mozizás. Külön galéria a vipnek, asztaloknak, előtér a belépéshez, ruhatárnak és a lényeg, egybefüggő óriási tánctér!!! Megtaláltuk a lelkünk helyét! Tudjuk, van mit javítani, fejleszteni, de, mint fentebb írtam, mi mindig az igényeknek megfelelően fejlesztünk, nem esztelenül költekezünk. Aki a csillogásra, feszes miliőre vágyik, ide inkább ne jöjjön. Ide az jöjjön, aki kulturált és egyedi környezetben akar partyzni, aki nem a külsőségekre figyel, hanem a zenére és a bulizásra. A hely elhelyezkedése és miliője abszolút, a nemzetközi trendeket követi, hiszen Európa nagy részén, már nincsenek full belvárosi helyek, ipartelepeken, magtárakban, nyomdákban találnak otthonra clubok, olykor festék és gépszagban, de a lényeg a Party és nem a külsőségek!!!”

Partykból pedig a következő hetekben sem lesz hiány, ugyanis most szombaton Nick Warren érkezik, április 30-án, a másnapi ünnepre való tekintettel Sasha Carassi zúz, május első péntekén Anjunadeep buli lesz Eli & Fur, Dosem és Dom Donnelly főszereplésével, hogy aztán május 17-én és 18-án, egy kétnapos szezonzáróval, Brooks majd másnap Monika Kruse búcsúztassa a klub új helyszínének, első évadját.