4+1 napos programsorozattal zárja az évet a Cinema Hall

- 2 perces olvasmány
Cinema Hall klub év vége programok 2018
Cinema Hall klub év vége programok 2018

A Cinema Hall klub 2018-ban túlélt mindent és mostanra teljesen megújult! A hosszú hónapok várakozása meghozta azt az eredményt, hogy a klub októberben végre újra kinyithatott, melyet követően hétről hétre egyre nagyobb szórakoztatói üzembe lendült,
így  az év vége egyértelműen pihenésmentesen telik majd az Ajtósi Dürer sor 19-21.
szám alatti klubtérben!

A hosszú menet december 28-án, az Anymood párossal indul, akik mellett még 6 további fellépő ütemeire is szórakozhatunk, ugyanis érkezik még Nigel Stately, Daniel Nike és Christopher formációja a Horisone, továbbá Tigran, Steve Judge, Rick Sawyer, Dennis Berey és Markus Greg.

December 29-án a város, mi több, az ország legnagyobb basszus előszilveszteri buliját
viszi a Next Level a mozi terébe, ahol 3 világsztár küldi ki a hangfalakon legjobbjait, név szerint Monxx, Bukez Finezt és Kadaver. Fontos tudni, hogy az esemény már teltházas, senki ne induljon el jegy nélkül!

December 30-án a szintén teltház gyanús Music Killers 100% House Classics buli jelentkezik évelengedő éjszakájával, ahol Antonyo, Jovan, Lauer és Newl gondoskodik arról, hogy az év utolsó előtti éjszakáján minden terhet letehessünk.

A teljes évmegváltó táncra december 31-én kerül sor, a „szokásos”
The Debut All Inclusive NYE bulin, ahol a teljes zenei ellátás mellett teljes kiszolgálást
is kapunk, hiszen a The Debut szilvesztere nem véletlenül kapja minden évben az All Inclusive jelzőt: a megváltott jegy reggel hatig korlátlan italfogyasztásra jogosít.
Mindez épp egy tucat lemezlovas részvételével, a Last Dance éjszakán 8,
a First Dance reggelen 4 fellépővel vár minket!

Így volt: Johannes Brecht, Moonwalk, Undercatt, Township Rebellion @ Cinema Hall