Enyhén zöld és nagyon melodic. Ki az?

- 3 perces olvasmány
cinema hall miss monique előadó house
cinema hall miss monique előadó house

Bizton állítható, hogy Miss Monique az egyik legnevesebb női előadó a progressive house műfajában, már ami Európát illeti. Az ukrán hölgy növekvő hírnevével párhuzamosan növekszik a külföldi fellépéseinek száma is és a hétvége folyamán hozzánk is ellátogat, a Cinema Hall-ba.  

A zöld hajú Djane nemrégiben alapította meg kiadóját, Siona Records név alatt, aminek koncepciója, hogy a többi kiadóval ellentétben, ne az előadó nevére, hanem a muzsika milyenségére fókuszáljon, így segítve a fiatal, feltörekvő újoncokat. 

ÚGY VÉLEM MANAPSÁG A HÍRES CÍMKÉK CSAK A MŰVÉSZ HÍRNEVÉRE KONCENTRÁLNAK. AMIKOR A MIND GAMES PODCASTOT LÉTREHOZTAM EZT PRÓBÁLTAM SZEM ELŐTT TARTANI. A LEGTÖBB LEJÁTSZOTT ZENE NAGY SIKERT ARATOTT, DE NEM VOLT KIADVA. ÍGY JÖTT AZ ÖTLET, HOGY A SIONA RECORDS-NÁL, HA SZELEKCIÓRÓL VAN SZÓ, CSAK A FÜLÜNK HASZNÁLJUK, AZ ELMÉNKET PEDIG KIKAPCSOLJUK.

A lány a szomszédból emellett folyamatosan menedzseli vlog csatornáját is, ahol megtekinthető életének több aspektusa is. Egyedi személyisége mellett valószínűleg az hozta el számára a sikert, hogy folyamatosan tartja követőivel a kapcsolatot a különböző csatornákon, így például a podcastjában, ahol nyomon követhető zenei stílusának fejlődése és alakulása.

Track-jei és mixei manapság a dallamosabb és progresszívebb house vonalon mozognak, némi vokállal színezve.

Legújabb Helios EP-je pedig a valamivel darkosabb hangzást képviseli, melynek elkészítésének titkait nem veri nagydobra, de alapvetően úgy is a mixekre helyezi a hangsúlyt és ezekkel tölt el több időt, amikből rengeteget találni a neten. 

Az biztos, hogy a melodic techno és progressive house rajongók nagyon fogják élvezni a hölgy szettjét, aki mellesleg nem egyedül érkezik, hiszen a szintén ukrán Cherry is hozza a maga hasonló, de mégis egyedi stílusát.
A cseresznye névre keresztelt Dj kevésbé ismert még, de a W3 csapata szerint ez hamarosan változni fog. 

Február elsején, azaz most szombaton tehát a progresszív ütemek kavalkádjával üdvözölhetjük a februárt a Cinema Hall-ban, egy színvonalas és igényes rendezvény keretei között.
Elővétel itt.