5 + 1 durva szombat várható a Cinema Hall-ban

- 3 perces olvasmány
cinema hall program buli techno house 
cinema hall program buli techno house 

Budapest kedvenc underground e-zenei klubja az előző évi lendülettel robog tovább idén is! Hűen önmagához igen csak erőteljes programmal várja látogatóit a februári hónapban is, ami 5 nagyszabású rendezvényt tartogat a techno és house rajongóknak.

Február első napján az ukrán house világának zászlós tagjai érkeznek a Cinema Hall-ba, Cherry és Miss Monique személyében, aki 2017 óta akkora népszerűségnek örvend, hogy szinte az egész világot bejárta már és többek között Ibizán is visszatérőnek számít. Monique kisasszony világhírű, dallamos house stílusát pedig a W3 Events csapatának köszönhetjük, akik egy különleges vendéggel is készülnek az estére. 

Február 8-án kezdetét veszi a Winterparade, vagyis a Cinematiné 24.ik felvonása, mely egy 14 órás nappali és éjszakai bulit ígér, összesen 4 külföldi sztárvendéggel. A nappali órákban a veterán dj nagyágyú, producer és kiadótulaj, Lee Burridge fog zenélni, aki mély hangzásával és energikus előadásaival az underground e-zene egyik legkiemelkedőbb alakja már évtizedek óta.

Éjszaka pedig az Elrow egyik zászlós tagja, Wade, a magyar születésű, de jelenleg Barcelona-ban élő, és nemzetközi karrierrel rendelkező Reelow és az egyetlen hölgy a sorban, Cassy fog a lemezjátszók mögött zsonglőrködni.

Február 15-én a Budapest Calling szervezésében érkezik a spanyol Henry Saiz és a live szettjeiről híres Rodriguez Jr, aki nekünk is hoz egyet nagyszabású élő előadásaiból. 

Február 22-én a Cinema Hall lemezjátszói mögött Oliver Huntemann és Philipp Straub, hazai oldalról pedig Pat Duff és Sobek. A bulit a Shade on Dark csapata szervezi, mely egy vadi új koncepció, azzal a céllal, hogy a mai elkommerszesedett techno világában megtartsák a műfaj underground oldalát, olyan előadókkal, akik hűek maradtak a „sötétebb” stílusokhoz. 

Az Afterlife rajongók sem maradnak program nélkül, ugyanis a februárt az egyik legújabb felfedezett, az Innellea duója zárja 29-én, a progresszív és deep house fenoménnel, Guy Mantzur-al karöltve. A Playground Events csapatának köszönhető az esemény, ahol a hazai supportot Kühl, Metha és Chriss Ronson adja. 

Az év végi maratoni menetet és a kis pihenőt követően januárban is lesz még két ütős buli a Cinema Hall-ban, 18-án Steve Judge látványos szülinapi buliját tartja itt, míg 24-én Eelke Kleijn és Miss Merela adja, extra hosszú szettekkel a talpalávalót!

Közben folyamatosan érkeznek a márciusi és az áprilisi programok is,

ezeket itt tudjátok checkolni!