Az egyik legkomolyabb tavasz lett volna az idei, a Cinema Hall-ban

- 4 perces olvasmány
cinema hall rendezvény buli járvány koronavírus 
cinema hall rendezvény buli járvány koronavírus 

A meglehetősen erősnek ígérkező tavaszi klubszezon hirtelen szakadt félbe a vírus megjelenésével és számos rendezvénynek kellett elmaradnia márciusban, melyeket mind nagyon vártunk.
Ilyen például az újdonsült koncepció, a PRLLX féle Day&Night buli Mind Against-el és Eagles & Butterflies-al, de a Bass music rajongóknak ott lett volna a Modestep-es esemény, a Debut féle Claptone-os buliról nem is beszélve. Szerencsére ezek a rendezvények nem törlődtek, csak dátumot változtattak, így a Modestep féle buli szeptember 18-án, Claptone szeptember 25-én, a Mind Against-es party pedig október 22-én kerül megrendezésre, Eagles & Butterflies helyett Trikk-el. 

Ez valószínűleg nem fog senkit megnyugtatni, de úgy fest, hogy további fergeteges rendezvényeket tartogatott volna a tavasz és a nyár eleje az e-zene mozijában. A neveket olvasva ki lehet jelenteni, hogy a Cinema Hall egyik legkomolyabb évadát kellett most kihagynunk, hiszen az eddig be nem jelentett fellépők is egetverőek lettek volna. 

“Karantén előtti, Karantén alatti olvasmány” A ma esti posztnak május 25-én kellett volna kimennie,a szezonzárás után…

Zveřejnil(a) Kiss Krisztian dne Úterý 21. dubna 2020

Azt már tudjuk, hogy az április 4.-i Budapest Calling-os Einmusik és Jonas Saalbach b2b átköltözött a Story-ba és december 29-én kerül megrendezésre. Áprilisban ezen kívül kaptunk volna még egy Prime FM-es bulit Dave Seaman, Kamilo Saclemente és Juan Pablo Torrez kíséretében, egy Anymood Night-ot és egy World Is Mine-t, Coone-al a színpadon. 

A májusi program elolvasása előtt viszont kapaszkodjunk meg, mert nem akármilyen eseményeket kellett törölni, illetve halasztani. Május 9-én jött volna a következő PRLLX alkotás nem akármilyen névsorral, ugyanis az Afterlife-os nagyágyúk közül 2-t is kaptunk volna, Kas:st és Mathame személyében, Monolock és Trikk kíséretében. Május 16-án a Budapest Calling hozta volna el Jody Wisternoff-ot, a 16Bit Lolitas-t és Martin Roth-t, május 23 pedig a Hungry Music rajongók számára lett volna örömünnep, ugyanis érkezett volna Joachim Pastor, Joris Delacroix és Mark Hoffen. Hozzá kell tenni, hogy mind a három Day&Night party lett volna, így méginkább megszakad a szív…

És akkor nem beszéltünk még a mozi nappali eseménysorozatáról, a Cinematiné által szervezett az open-air bulikról, melyeken szintén nagyon erős lett volna a felhozatal. Május 30-án Marco Carola és Joey Daniel, június 6-án pedig Paco Osuna, Marco Farraone, Oxia és Anotr pörgetett volna a Rióban. Júli 4-ére a Budapest Calling és a Code 360 közöse volt betervezve, melyen a line-up: Sebastian Leger, Ben Bohmer, Magdalena, Fideles és Ae:ther lett volna. Nagyon reméljük, hogy valamilyen módon pótlásra kerül ezen események mindegyike. 

Mindenesetre példaértékű Kiss Krisztián, a Cinema Hall üzemeltetőjének hozzáállása a helyzethez, hiszen annak ellenére, hogy őt is erősen sújtotta a válság, nem “dőlt a kardjába” , felszabadult energiáit jótékony tevékenységre fordította és rövid idő alatt komoly eredményeket ért el, maszkok és egyéb egészségügyi eszközök, kórházak számára való gyűjtése kapcsán.

A LEGVÁRATLANABB HELYRŐL IS ÉRKEZIK FELAJÁNLÁS 🤗💝MÉG MINDIG FOGADUNK MINDEN TÁMOGATÁST, ADOMÁNYT!Kiss Krisztián,…

Zveřejnil(a) Levi Gyenes dne Neděle 26. dubna 2020
😷
🤗
❤️

KISS KRISZTIÁN, KRIKÓ A HAZAI SZÓRAKOZTATÓIPAR EGYIK EMBLEMATIKUS SZEMÉLYE (THE DEBUT, CINEMA HALL TULAJDONOSA, ÉS SZÁMTALAN ZENEI FESZTIVÁL ÁLLANDÓ SZEREPLŐJE) AZ EGÉSZ KÖNNYŰZENEI ÁGAZATTAL EGYÜTT NAGY VESZTESE A JÁRVÁNYNAK. MÉGIS ÖRÖK OPTIMISTA SZEMLÉLETE NEM HAGYTA EL ÉS PONT Ő SEGÍT AZOKNAK, AKIK SZINTÉN NAGY SZÜKSÉGBEN VANNAK. VÁROSUNKAT IS TÖBB SZÁZ EGÉSZSÉGÜGYI MASZKKAL TÁMOGATTA, AMELYEKET A HELYI VÉDŐNŐINK, EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓINK RENDELKEZÉSÉRE FOGUNK BOCSÁTANI. MINDANNYIUNK NEVÉBEN HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM NEKI IS NEMES GESZTUSÁT!

– nyilatkozott elismerően például Gyenes Levente, Gyömrő polgármestere.