Először lesz nappali buli a Cinema Hall-ban

- 3 perces olvasmány
cinema hall szórakozóhely éjjel nappal buli
cinema hall szórakozóhely éjjel nappal buli

Akik azt hitték idén már nem élvezhetik újra a nappali bulik örömeit, tévedtek! Hamarosan itt az év vége, de előtte még újra történelmet ír a legendás nappali bulik képviselője a Cinematiné, ráadásul teszi ezt a lehető legkülönlegesebb módon, ezúttal zárt térben, klubkörnyezetben. 

A nappali bulik hazai meghonosításában vezető szerepet betöltő partysorozaton korában megfordult már Loco Dice, Lee Burridge, Art Department, Andrea Oliva, Stacey Pullen, Eelke Kleijn, Danny Tenaglia, Matthew Dekay, Nic Fanculli, Martin Buttrich, Patrick Topping, Rodriguez Jr, Bolnd:ish, Superflu, Serge Devant, és az Apollonia mesterhármasa is, csak hogy pár nevet említsünk az impozáns vendégseregből. 

A számos legendás előadót felvonultató rendezvény még az év legvégén sem lassít, inkább újat mutatva még nagyobb sebességfokozatba kapcsol, ezzel is magasabb szintre helyezve a nappali bulik fogalmát. A soron következő zsúron, december 30-án a Cinema Hall-ban, a háborítatlan zenei pillanatok karmesteri szerepkörében, ezúttal Seth Troxler-t és Archie Hamilton-t köszönthetjük.

Az amerikai Seth Troxler, Michigan-ben azon belül is Kalamazoo-ban született, de Detroit-ban nőt fel. Így nem csoda hogy, szettjeiben leginkább a klasszikus detroiti techno alapokat, ötvözi a karcosan maró chicagoi house-kal, de olykor a 2000-es évek berlini technojának a minimalista hangzása is megfigyelhető játékában. Tehát Seth fellépései során iszonyúan elvetemült intuícióval válogatja lemezeit, és kalandozik mindenfelé, ezért bármikor eljuthatunk az oldschool daraboktól a legmodernebb középtempós slágerekig. A saját kiadóin a Tuskagee Music, Soft Touch, vagy a Play It Say it-en megjelenő trekkjei a lágy elektronikától a techno-ig sokféle stílust lefednek.

Seth Troxler a világ legnagyobb fesztiváljain rendre szórja szét zenébe csomagolt áldásait, de saját bevallása szerint klubkörnyezetben tud csak igazán kiteljesedni, ami szerintünk még egy indokkal több, hogy részt vegyünk az eseményen, már ha a vele együtt érkező Archie Hamilton neve nem lenne még elég. Az angol származású úriember Archie Hamilton a Sonar, Fuse, HYTE, Sonus kaliberű rendezvények állandó szereplője. Szettjei, minden alkalommal egy hipnotikus utazásra, a techno és house közötti világba, kísérik a hallgatót. A mély és gördülékeny basszusokkal telt zenéit olyan kiadók jegyzik, mint a FUSE London, BodyParts records, NG TRAX, Memoria, Fasten Musique Concrete, vagy a Kina Music. A saját kiadóján moscow records-on és a Moss Co.-n is rendre jelennek meg szerzeményei, mint például az alábbi trekk.

Annyi már biztos, hogy ez a délután egy fergeteges bulit vetít előre, melynek hatására az év végi ünneplést már december 30-án a Cinema Hall-ban elkezdhetjük, mivel Seth Troxler, és Archie Hamilton zenei produkciója is garantáltan simogatja majd testünket, és lelkünket egyaránt.

Gyülekező itt!