8 éve nyitott meg Budapest egyedülálló klubja

- 3 perces olvasmány
cinema hall the debut apollonia 8 év budapest klubélet
cinema hall the debut apollonia 8 év budapest klubélet

A hazai viszontagságos klubkörnyezetben, ahol időről időre minden bezár, több évig
talpon maradni és közben folyamatosan fejlődni nem egyszerű feladat. A Cinema Hall mögött lévő The Debut csapat azonban ezeket az akadályokat már többször is meglépve, nem csak, hogy most éppen a harmadik helyszínükön folytatják sikertörténetüket, de közben úgy teszik mindezt, hogy a hazai elektronikus szcénában egyértelműen értéket is teremtenek.

A Cinema Hall története, ami a Bécsi úton lévő, egykori mozi termekben indult 2010-ben, azért is egyedülálló, mert korábban nem volt arra példa, hogy egy buli sorozatra, épüljön egy teljes klub, vagyis az akkor már jó ideje széles körben ismert The Debut party biztos pontja lett a frissen megnyitott helynek. Rövid időn belül újabb brandek is megjelentek a mára már legendás helyszínként emlegetett klubban, ami egyértelmű alternatívát jelentett az akkor éppen végnapjait élő Hajógyári szigeten lévő komplexumnak.

Látványos videóban az új Cinema Hall nyitó bulija

A klub életben tartásáért első ízben 2014 tavaszán kezdődött heves küzdelem, amikor hirtelen költözni kényszerült a már jól bejáratott helyről. Így következett az egykori Monte City kaszinó épülete, ahol közben már pár hónapja Kasino néven üzemelt egy másik klub, ám a hazai gyakorlattól szintén alaposan eltérve, közös üzemeltetésbe kezdett a két brand, ami három és fél éves eredményes és maradandó időszakot hozott.

Ez a korszak idén január 1-én, az egykor kaszinóként működő helyszín újjáépítésének elkezdésével zárult le, ami egyben egy igen küzdelmes időszak kezdetét is jelentette a klubot üzemeltető csapatnak, ugyanis pár hónap alatt voltak kénytelenek az egész infrastruktúrát átköltöztetni egy új helyszínre. A folyamatok végül idén ősszel kerültek lezárásra és a három, októberi tesztrendezvényt követően, a hagyományosnak számító The Debut Halloween party-val nyitott ki hivatalosan is, immáron harmadik helyszínén a Cinema Hall.

Ha a nyolc év nem lenne elég az ünneplésre, ezen utóbbi időszak kimerítő munkája biztosan megérdemel pár pohárköszöntőt, amelynek kapcsán a program már este hétkor a Marosfalvi Room különleges kiadásával kezdetét veszi a helyszínen, hogy ezt követően, tizenegy órától induljon a hivatalos születésnapi buli, amelynek zenei fénypontja az Apollonia trió, 6 órás szettje lesz majd.

A Cinema Hall tehát tovább dübörög a város szívében, hogy mikor és pontosan mivel azt itt, az eseményekben érdemes checkolni!