Jótékonysági projekteket indít a Cinema Hall és a Truesounds is

- 2 perces olvasmány
cinema hall truesounds jótékonyság kórház adomány

cinema hall truesounds jótékonyság kórház adomány

Két héttel a korlátozó intézkedések bevezetését követően, lassan kezdenek magukhoz térni a hazai elektronikus zenei szcéna szereplői, az első sokk okozta megpróbáltatásokból. Mint ismeretes gyakorlatilag az első között volt a rendezvényszervező és szórakoztató iparág, amire azonnal és visszafordíthatatlanul hatott a jelenlegi világjárvány, csak hazánkban, több ezer szereplő maradt egyik pillanatról a másikra munka nélkül.

 A baj nyilván nagy, viszont még nagyobb ott, ahol egészség sincs, meg mostanában ott is ahol annak visszaállításán dolgoznak, vagyis az egészségügyi szektorban. Tisztában vannak ezzel a klubok üzemeltetői, a promóterek és a Dj-k is, így most saját sebeik nyalogatása helyett, többen is jótékonysági tevékenységbe fogtak.

Maradjunk Együtt!Együtt könnyebb! Támogassunk Együtt!

Zveřejnil(a) Cinema Hall Budapest dne Středa 25. března 2020

A Cinema Hall tulajdonosai két korháznak adományoztak pénzt és rendeltek maszkokat. A kezdeményezés kapcsán arra kérik a közösséget, aki tud csatlakozzon és segítsen, mert mindenhol szükség és igény is van eszközökre.

Az idei Truesounds születésnap szinten áldozatul esett az utóbbi hetek eseményeinek, ám a virtuális rendezvényre való belépőjegy vásárlással, az Országos Mentőszolgálatot lehet támogatni.

NAGYON FONTOS, HOGY JÓL ÉRTSÉTEK MEG, AMIT MOST CSINÁLUNK! NEM VÁRUNK EL SENKITŐL SEMMI EMBERFELETTIT… TUDJUK ÉS RÉSZESEI VAGYUNK ANNAK, HOGY NAGYON SOKAN ELVESZÍTETTÉK A MELÓJUKAT, TUDJUK, HOGY EZ EGY NEHÉZ IDŐSZAK MINDENKINEK, ÉPPEN EZÉRT NINCS CÉLÖSSZEG.

HA 30 DB JEGYET ADUNK EL, AKKOR ANNYIT UTALUNK EL, HA TÖBBET, AKKOR ANNYIT, DE HA KEVESEBBET SIKERÜL ÖSSZERAKNI, AKKOR AZ LESZ AZ, AMIVEL SEGÍTJÜK AZOKAT, AKIK MOST NAGYON TOLJÁK.

– olvasható az eseményleírásban.
Akárcsak normál esetben, sima és VIP belépőt lehet vásárolni, ide kattintva, a Cooltix rendszerén keresztül, azaz 1000 vagy 2000 Ft-al támogatva a kezdeményezést, de természetesen személyenként akár több belépő is váltható, és valójában ez is lenne a cél, vagyis a minél nagyobb mértékű adakozás.