9 éves lett az egyik legnagyobb hagyományokkal bíró budapesti klub

- 3 perces olvasmány
cinemahall brand buli klub éjszaka 
cinemahall brand buli klub éjszaka 

Pénteken ünnepli 9. születésnapját a nagysikerű The Debut szervezőcsapatának nevéhez köthető Cinema Hall, ami mára az ország undreground e-zenei székhelyévé nőtte ki magát. A Cinema Hall brand ikonikussá vált nevét, az első, 2010-es helyszín után kapta, hiszen akkoriban még a Bécsi úti ex-mozi termekben foglalt helyet és itt szolgált egyfajta bázisként minden elektronikus zenerajongónak az éjszakában. 

Itt kezdődött kalandos történelme a klubnak, mely a megpróbáltatások ellenére már 9 éve a budapesti klubélet egyik meghatározó bástyája. A csapat számára az első komolyabb megpróbáltatás 2014-ben érkezett el, amikor kénytelenek voltak költözni a korábbi helyszínről, de végül sikeresen áttelepültek a Monte City kaszinó épületébe, ahol három és fél évig a már helyszínen üzemelő Kasino csapatával együtt dolgozva hozták el a világviszonylatban is hatalmas neveket a hazai közönség számára. 

A csapat történetében 2017 végén következett a második nagyobb bonyodalom, amikor a kaszinó épületének újjáépítése miatt ismét költözni kényszerültek és egy fél éves hercehurcát követően ekkor találtak rá a mára már jól ismert, Ajtósi Dürer soron található, városligeti helyszínre. 

Szóval mozgalmas 9 év van a klub mögött, amelynek különböző falai között, többek között Butch, Laurent Garnier, Marco Carola, Thugfucker, Seth Troxler, Oxia, Monika Kruse, Nick Warren, Nastia, Jody Wisternoff, Guy J, Karotte, &Me, Finnebassen, Hernan Cattaneo, Kölsch, Format :B, Pleasurekraft, Nic Fanciulli, Eelke Kleijn, Moonwalk, Adana Twins, Reinier Zonneveld és Worakls is fellépett már.
Az idei évad legnagyobb újdosnága, hogy a techno és house mellett helyet kap a kínálatban a rap, goa, trap és az egyéb underground e-zenei műfajok is.

Most pénteken viszont egyértelműen a jelenkori elektronikáé lesz a főszerep, hiszen egy ikonikus előadóval, Joris Voorn-al ünnepelhetjük a zenerajongók kedvenc mozijának 9. születésnapját, mellesleg rendhagyó módon, hiszen legújabb albumát most készül bemutatni a holland fenomén. Nem ez az első alkalom, hogy Joris nekünk játszik, ugyanis tavaly már volt egy nagysikerű, teltházas bulija a pénteki bulihoz hasonlóan, Peter Makto és Indigo Theory hazai supportjával. A péntek tehát egy nagy nap a hazai underground e-zenei szcéna számára is. Te se maradj le az ünneplésről,

amire itt lehet gyülekezni, a biztos bejutást pedig erre lehet intézni