A főváros legváltozatosabb elektronikus zenei klubja

- 4 perces olvasmány
cinemahall budapest éjszaka 2019

Cinema Hall több hónapos előkészítési időszakot, majd pedig jó pár teszt eseményt követően, majdnem egy évvel ezelőtt nyitott meg,  a városligeti, új helyszínen. Nagy várakozás előzte meg  a főváros lassan egy évtizede működő klubjának új otthonát, ami az előző évad, több teltházas rendezvényének tükrében egyértelműen kijelenthető, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Az új helyszín lehetővé tette, hogy a klub minden hétvégén más és más arcát mutassa, igazodva az adott program hangulatához.

Programokból pedig nem volt hiány, a klub saját rendezvényei mellett, a Music Fm party-k épp úgy dübörögtek, mint a Next Level, a Rokoko, vagy éppen a Budapest Calling által szervezett estek, olyan előadókkal, mint például Magda, az Apollonia trió, Johannes Brecht, a Moonwalk, az Anymood, Monnx, Lee Burridge, Andrea Oliva, Mind Against, Eelke Kleijn, Boombox Cartel, Nic Fanciulli vagy éppen Worakls.

Az új évadban pedig gyakorlatilag ott folytatják, ahol májusban abbahagyták, azzal a különbséggel, hogy a nyári szünet újabb lendületet adott a klubnak, így a következő hónapokban a már bevált műsorstruktúra tovább bővül. Többek között erről és az előző évad kihívásairól is beszélgettünk Kiss Krisztiánnal, azaz Krikóval.

A nyitási/engedélyezési folyamatok legyűrése után kihoztuk a maximumot a szezonból. 18 éves történelmünk legnagyobb generációváltása történik a városban, és erre sikerült időben reagálnunk. Ezt különösen nagy eredménynek éljük meg annak tükrében, hogy amikor a klub nyitását terveztük ezek a folyamatok még nem látszódtak, de a nyitással együtt ezekre is volt válaszunk.

A Cinema Hall csapata mindig nyitott volt a közönség veleményére, észrevételeire, már az előző szezonban is érdemben reagáltak az epitő jellegű tanácsokra . Több szépészeti és technikai újítással indul az idei évad is, így kibővített hang és fénypark várja a látogatókat, miközben továbbra is a Cinema Hall-ban lehet a legkülönfélébb elektronikus zenei stílusokra bulizni a városban.

Most jönnek a “ráncfelvarrások” amelyekre az előző szezonban nem volt lehetőségünk. Kívülről is megszépül az épület, bővítjük a mellékhelyiségeket, a Vip-t, a levegőcserét. És a végére a lényeg: még több hang és még több fény! Azért maradtak egyéb finomságok is, de ez legyen meglepetés.

Amit viszont már most tudni lehet, az a hétről hétre sorakozó programlehetőségek, house, tech house, melodic, goa,progie, techno, trap, rap, szóval kb. minden műfajban, ami elektronikus zene.

Szeptember 21-én World Is Mine, Brennan Heart-al a főszerepben, majd a következő pénteken, azaz 27-én Reinier Zonneveld és Sasha Carassi érkezik, az október pedig egy ütős psy bulival indul ugyanis 4-én Astrix varázsol!

Október 11-én, a berlini fal lebontásának 30 éves évfordulójára vendégül látjuk a Berlini Watergate Clubot,  október 31-én 18 éves a The Debut!, február  8-án Lee Burridge pedig nappal fog játszani a Cinema Hallba! További extra események is jönnek még, szépen sorban.

– avat be, többek között már egy jövő évi eseménybe is Krikó, aki hamarosan még több infóval szolgál, egy hosszabb beszélgetés keretében.
Az irány tehát világos, ahogy az is, hogy van élet a szigorúan vett belvároson túl is, sőt, ahogy az a legtöbb nagyvárosban, így Budapesten is sokkal felszabadultabban megy minden egy lazább, parkokkal körülvett, alternatív hangulatot idéző közegben.