A stílusunk egy non-stop evolúció

- 3 perces olvasmány
cinemahall budapest undercatt duó progressive stílus 

Biztosan kijelenthető, hogy a Solomun féle Diynamic Music kiadó egyik legígéretesebb duója az olasz származású Undercatt. A páros szereti feszegetni a progresszivitás határait, ugyanakkor igyekeznek a deep techno és house világában maradni és teszik ezt mesterien, így nem meglepő, hogy gyakran találkozunk nevükkel a népszerű Progressive Astronaut Youtube csatornáján. 

Számaik túlnyomó részét a dallamokban és érzelmes elemekben gazdag atmoszférikus hangzás jellemzi, de mindig szem előtt tartják a végső célt, ami az egyedi, saját stílus kialakítása. 

Eddigi talán legsikeresebb track-jük is ezt tükrözi, ami a közkedvelt, HBO-s sorozathoz hasonlóan a Britannia nevet kapta. Az enyhén katartikus hangulattal bíró szám tökéletes példája a duó jellegzetes hangzásvilágának és ez többek között a balkáni nagyágyúnak, Solomun-nak is szemet szúrt.
Mint kiderült a Diynamic tulaja gyakran támogatja is a srácokat szakmai tanácsaival és meglátásaival.

Ha elkészülünk egy muzsikával, Solomun mindig az elsők között véleményezi azt. Gyakran kapunk tőle visszajelzést a számokkal kapcsolatban és le is teszteli azokat élőben. Számunkra hihetetlenül hasznos, hogy első kézből halljuk a profik véleményét.

Az Alien című szám a duó legfrissebb Atlantico című EP-jének tagja és a valamivel keményebb hangzást képviseli. Ez a fajta változatosság egyébként jellemző a művészetükre, hiszen a folyamatos fejlődés és újítás hívei. 

A stílusunk egy non-stop evolúció.

Az EP fő trekkje, az Atlantico pedig egy eufórikus dallamokkal színezett darab, ami tökéletes fináléja lehet egy ügyesen összepakolt, utaztatós szettnek. A kreatívan tovább gondolt bassline-t, mély és felemelő kiállások váltják, így kreálva katartikus hangzást az egész számnak. 

A Cadabra című trackkel zárjuk a sort, amely szintén tökéletesen tükrözi a srácok egyedi és változatos hangzásvilágát, ami most szombaton élőben is tesztelhető. Hogy épp milyen szakaszában van a srácok jellegzetes stílusának evolúciója, azt a Cinema Hall-ba látogatók első kézből tudhatják meg, ugyanis szombaton Magdalena-val biztosítják majd a lehengerlő hangulatot, amelynek érdekében a hazai rezidensek Rich, Kornel Halasz és Hunter is mindent megtesznek majd.

Gyülekező erre, kedvezményes belépők ide kattintva!  

Forrás: Electronic Groove