5 ütős bulival zárja az évet a főváros legváltozatosabb klubja

- 3 perces olvasmány
plusbeats_cinema_hall_szilveszter_buli_szórakozóhely
cinema hall szilveszter buli szórakozóhely

Fővárosunk legváltozatosabb elektronikus zenei rendezvényeket felvonultató klubja a Cinema Hall, a 2020-as év party szezonjának megkezdése előtt, még december végén 5 napon át megtáncoltat bennünket. A kedvenc mozink arénájában futó esték már bizonyítottan mindig pazar hangulatban telnek, ezért nem meglepő módon, mindenféle változatosabbnál-változatosabb elektronikus zenei elmetágításra lehet befizetni még év végén is, így hát összegyűjtöttük nektek, milyen rendezvényekre lesz érdemes becsatlakozni.

A sort az ikonikus klubra, a Stúdióra emlékező esemény nyitja 27-én, ahol egyetlen estére visszatérhetünk a magyar klubélet aranykorába. A nosztalgikus, de ugyanakkor varázslatos hangulat megidézéséről Bárány Attila, Dj Free, Antonyo, és Magonyi L. gondoskodnak majd, akik a legnagyobb slágerekkel telepakolt lemezestáskájukkal érkeznek azért, hogy újra átadják nekünk az igazi Studio életérzést. Az eseményre a jegyeket ide kattintva tudjátok beszerezni. 

A következő 28-i eseményre a kellemes deep house dallamokat szállító hazai páros az Anymood érkezik megmozgatni a tömeget. A nagy sikernek örvendő duó, érzelmes alapokon nyugvó zenéi biztos garanciát jelentenek az év végi kikapcsolódásra, és az újévi pozitív lendület felvételére. Jegyekért erre.

Akik a keményebb ütemekért rajonganak sem fognak csalódni, ugyanis 29-én a Next Level csapat jóvoltából Trampa, Oddprophet, és BVSSIC adja egymásnak a mixert egészen reggelig. Az angol dubstep hangzást erősen csúcsra járató különleges eseményre itt tudtok jegyet váltani

https://plusbeats.net/cinema-hall-szorakozohely-undergorund-house-techno/

A Cinema Hall-ban fellelhető újdonságok sorát, a nappali tánc pozitív hozadékait képviselő Cinematiné csapata is kibővíti 30-án, akik ezúttal Seth Troxler-t és Archie Hamilton-t utaztatják ide. Kettejük különbözően dinamikus és hedonista személyiségének, valamint technikai tudásának köszönhetően a detroiti techno és a chicagói house fúziójának megelevenedése várható. Ez az esemény kiváló választás, ha esetleg még nem tudnád, hol találjon rád az éjszaka, vagy jelen esetben a nappal. Kedvezményes belépők erre.

https://plusbeats.net/cinema-hall-ejszakai-szorakozohely-buli-eloado/

A döntés már csak azért is érdekes lehet, mert az év utolsó napja is tökéletes alkalom lesz arra, hogy kitáncoljuk magunkat az évből. Szilveszterkor a klasszikus house-ok jegyében tehetjük meg ezt, ráadásul All Inclusive kivitelben, a stílust képviselő hazai nagyágyúk Antonyo, Lauer, Jovan, Danny L, Newl zenéire. Jegyekért ide kattintsatok.Valójában, ha akarnánk, sem tudnánk eldönteni, melyik eseményt válasszuk, mivel egytől-egyig kiválónak tűnik mindegyik. Talán a legbiztosabb megoldás az lehet, ha mind az 5-nek bizalmat szavazunk, csak bírjuk energiával, és kerüljön el minket a másnaposság.