Afterlife hangulatban ér véget a február

- 4 perces olvasmány
cinema_hall_szórakozóhely_afterlife_buli
cinema hall szórakozóhely afterlife buli 

Egy meglehetősen erős hónap felénél járunk, ami a Cinema Hall-os bulikat illeti, de a java még hátra van. Minőségi ütemekben garantáltan nem lesz hiány továbbra sem és erre garancia a hónap utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő rendezvény is, mely 3 szervező csapat közös munkájának eredménye. 

A külföldi sztárfellépők sorát a Tale of Us-os srácok egyik legújabb felfedezettje, az Innellea duó, illetve az izraeli mágus, Guy Mantzur alkotják és kétség kívül hozzák majd az aktuális trendeknek megfelelő, színvonalas és ízléses hangzásvilágot. 

Guy Mantzur az a művész, aki mesteri módon íveli át az egyes műfajokat elkülönítő határokat. Egyedi stílusa a progresszív house, a tech house és a hipnotikus techno széles spektrumán mozog, de igyekszik levetkőzni az ezeket egymástól megkülönböztető keretrendszert alkotásaiban. Elmondása szerint ez a jellegzetes hangzás nála nem tudatos, inkább belülről jön és lehet, hogy éppen ettől olyan különleges zenész.

ZENÉIM NAGY RÉSZE A DALLAMOKRA FÓKUSZÁL, AMIK A SZÍVRE HATNAK ÉS ÉRZELMEKET VÁLTANAK KI AZ EMBERBŐL, ÍGY OKOZVA MARADANDÓ ÉLMÉNYT. SZÁMOMRA VAN EGY SPIRITUÁLIS SZINT, AMIT ELÉRVE TELJESEN ÁTSZELLEMÜLÖK ÉS AZ ÖTLETEK SZINTE ÖZÖMLENEK ILYENKOR, ENNEK HIÁNYÁBAN VISZONT NEHÉZKES A ZENEÍRÁS ÉS A KEVERÉS IS.

Mielőtt áttért a sötétebb progresszív ütemekre, Guy a chill out és az ambient világában alkotott és ez meg is látszik mai művészetén. 

Azonban nem csak az izraeli mágus szereti feszegetni a határokat, hiszen az Innellea duó szintén előszeretettel lépi át a techno műfaját övező kereteket és teszik ezt úgy, hogy mindig képesek meglepni közönségüket és rajongóikat. Ami a zeneírást illeti a srácok munkafolyamata és hozzáállása sem nevezhető éppen átlagosnak. 

A ZENEÍRÁS EGYFELŐL ÖNMAGAD ÉS A TÉGED ÉRŐ HATÁSOK KIFEJEZÉSE, MÁSFELŐL VISZONT EGYFAJTA KISZAKADÁS A VALÓSÁGBÓL. A FOLYAMAT, MIKÖZBEN LEÜLÜNK A PINCÉBEN ÉS A SEMMIBŐL VALAMIT ALKOTUNK, SZÁMUNKRA A MEDITÁCIÓHOZ HASONLÍTHATÓ. AZ ÓRÁK PERCEKNEK TŰNNEK ÉS ELFELEJTED AZ AKTUÁLIS STRESSZFORRÁSAIDAT, MÉG CSAK NEM IS ESZEL, VAGY HA MÉGIS, CSAK AZÉRT, HOGY BE TUDD FEJEZNI A ZENÉT. SZÁMUNKRA PONT EZ A LÉNYEGE AZ EGÉSZNEK, A KIKAPCSOLÓDÁS ÉS AZ ÖNKIFEJEZÉS.

A srácok erősen hipnotikus és transzba ejtő, innovatív stílusa valóban egyedülállónak mondható a műfajon belül és ez főleg az extravagáns jellegének tudható be. Számos alkotásuk tűnik ki a tömegből kísérleti megoldásaival, melyek néhol már-már furcsának nevezhetők, de kétségkívül élvezhetők.

Február 29-én tehát a Cinema Hall, az Afterlife féle ethereal techno és a progressive astronaut-os progi house rajongóknak kedveskedik egy hatalmas bulival a W3 Events, a Playground Events és a We Are Cre8tion szervezésében, szóval dallamokban, felemelő hangulatban és katartikus élményekben biztosan nem lesz hiány 29-én.

Ezen a szombat lebontjuk az elektronikus zene határait a Cinema Hallban, ahol a hazai supportot Chriss Ronson, Kühl és Metha adják, szóval el lehet kezdeni lélekben készülni a mélyre hatoló zenei utazásra.

Belépők erre!

Forrás: Electronic Groove, Nullahategy