Egy estére Berlin, Budapestre érkezik

- 2 perces olvasmány
cinemahall watergate berlin budapest 
cinemahall watergate berlin budapest 

A slágergyáros ikrek duója, a Solomun támogatását is élvező Adana Twins egy újabb lehengerlő megjelenéssel a hátuk mögött és a Cercle legfrissebb kiadásának sztárjaként most Budapesten készül megünnepelni az ikonikus berlini klub, a Watergate 10 éves fennállását. 

Legfrissebb nagy durranásukkal, a Daft Punk inspirálta My Computer-rel ismét fején találták a szöget, október 11-én a Cinema Hall-ban pedig hasonló bombákra számíthattok tőlük, ahol mellesleg nem a hamburgi ikrek együttese lesz az egyetlen legendás duó a fellépők listáján.   

A live szettjeikről is híres partyarcok alkotta zenei projekt, az Extrawelt is egy erős élő szettel készül az eseményre. Ha ez nem lenne elég, a The Lab-ből is ismert Tiefschwarz duó egyik tagja, Basti hozza el nekünk a hamisítatlan Ibiza hangulatot, a hazai supportot pedig az NVC egyik alapító tagja, Subotage adja. Mondanunk sem kell, hogy a Cinema Hall a maga underground fílingjével tökéletes helyszín a neves kiadó megünneplésére.Most pénteken, a Cinema Hallban a Watergate Showcase  mellett még a berlini fal lebontásának 30. évfordulójára is lehet veretni egyet.