Újabb zenetörténeti legenda a Cinematiné-n

- 2 perces olvasmány
cinematiné június erick morillo legenda
cinematiné június erick morillo legenda

Danny Tengalia őszi fellépését követően újabb legendás előadó lesz hallható hosszú idő után klub körülmények között Budapesten, ráadásul a lehető legkülönlegesebb módon ugyanis Eric Morillo a júniusi Cinematiné headlinere.

Az amerikai legenda és nem kevésbé legendás kiadója, a Subliminal Records fogalomnak számít, akárcsak a hozzá kapcsolódó Subliminal Sessions estek, amivel New York és London mellett Ibizan is rezidenciával bírt. Morillo lassan három évtizede van jelen az elektronikus zenei szcénában, nem csak Dj-ként de producerként is. Tevékenysége rendkívül szerteágazó, ő állt például a Reel 2 Real, I Like To Move It mega zenéje mögött, de az évek alatt Whitney Houston-tól, a Basement Jaxx-ig szinte mindenkit remixelt.

Az elképesztő tempó pár éve majdnem bedarálta, de egy hosszabb pihenőtt és életmódváltást követően erősebben tért vissza, mint valaha, és ezzel a lendülettel érkezik a 20. Cinematiné-ra, a Rio klubba, június 9-én, ahol egyébként nem ő lesz a buli egyetlen szenzációja!

Napjaink egyik legkelendőbb francia kiadójának, a Hungy Music-nak az egyik vezető előadója, N’to szintén hallható lesz a nappali buli 20. kiadásán, a Desolat tehetség Yaya és a rezidens gárda, azaz James Cole, Jaffa Surfa, Andras Garay és Rizkid mellett.
A kedvezményes belépők értékesítése már megkezdődött, a felkészülési időszakot pedig akár ezzel a nagyon friss, mixel érdemes elkezdeni: