Marco Carola a következő Cinematiné fellépője

- 2 perces olvasmány
cinematine marco carola techno buli esemény
cinematine marco carola techno buli esemény

Összeér ami összetartozik, ahogyan az a nagy emberek szájából el szokott hangzani, és hogy a Cinematiné soron következő kiadásán hogyan is történik meg mindez, azt április 30-án hallhatjuk és vehetjük majd jobban szemügyre. Történelmet ír a legendás nappali bulik képviselője. Marco Carola érkezik és ezzel gyakorlatilag ismételten nagy sztorit ír a Cinematiné partysorozat, ugyanis hosszú idő után, most újra klubkörnyezetben lesz hallható az ikonikus don. 

View this post on Instagram

#MusicOn DayTime @destinoibiza 🔰

A post shared by Marco Carola (@marcocarola) on

A mélyen karcoló olasz techno globális nagykövete több évtizedes múlttal a háta mögött, a jelenlegi szcéna egyik legfelkapottabb csillaga. A Dj, producer Carola amellett, hogy olyan címkék alatt jelenik meg, mint a Minus, Plus 8, 2M és Primate Recordings, még házon belül is alkot a Design, Zenit, Question One Thousands, Do.Mi.No. és Music On névre keresztelt kiadóin. Az utóbbi egyébként az általa megálmodott, 2011-ben létrejött fesztivál neve is egyben, ami ugyan indulásakor csak az ikonikus buli szigeten ibizán volt elérhető. Később azonban egy hatalmas világhírű brandé és fesztivállá vált. Napjainkban már Miamiban, New Yorkban, Párizsban, Londonban és Amszterdamban is ezerrel pörög a hatalmas tömegek előtt. 

View this post on Instagram

#musicon #amnesia #ibiza #4aug @musiconofficial

A post shared by Marco Carola (@marcocarola) on

A jelenleg 46 éves szupersztár gyakran 24 órás szettet is játszik, hogy biztosan ott hagyja névjegyét az általa látogatott eseményen, ahogyan tette ezt 2015-ben is a romániai Sunwaves-en, melyről az alábbi videó is tanúskodik.

Utoljára tavaly, a Balaton Sound-on lehettünk fültanúi Marco Carola mély erős zenéinek, viszont a mostani klubkörnyezetben megvalósuló hazai fellépése igazi kuriózumnak fog számítani. Ráadásul napjaink egyik legkelendőbb holland elektronikus zenei tehetsége, Joey Daniel szintén tudatmódosít majd a lemezjátszók mögül a nappali buli 25. kiadásán a hazai erők James Cole, András Garay, Jaffa Surfa, és Rizkid mellett. Gyülekezni az eseményre itt lehet, a belépőkre lecsapni itt, warm-upolni pedig már most ér, például ezzel a mixel: