Ez lesz az első külföldi fellépős buli itthon

- 2 perces olvasmány
cinematiné oxia előadó buli éjjel nappal
cinematiné oxia előadó buli éjjel nappal

Úgy tűnik vége a várakozásnak és mehet a tánc, ráadásul nem is akármilyen tánc, hiszen hosszú idő után most szombaton érkezik az első külföldi fellépő hazánkba, a francia származású Oxia személyében.
Vele folytatódik tehát mindenki kedvenc matinéja, a Cinematiné, amelytől már megszokhattuk, hogy időről időre elhozza nekünk a világ legnagyobb és legtehetségesebb előadóit, mindezt a hamisítatlan matinés hangulatban nappal és éjjel.

Szóval ezúttal Oxia került a terítékre, akinek ha más számát nem is, a Domino-t már biztosan hallottuk, de fontos hozzátenni, hogy Franciaország egyik legelismertebb előadójáról beszélünk, aki számtalan alkotással és feldolgozással írta be magát az elektronikus zene történelmébe, olyan kiadóknál, mint a Kompakt, a Hot Creations, az 8bit, a Knee Deep In Sound, a Saved, vagy éppen saját kiadója, a Diversions Music.

A francia művész szüntelenül járta a világ klubjait és fesztiváljait, amíg be nem ütött a Covid láz. Sorozatban ötödik éve játszott Ibizán, az Amnesia-ban és megkerülhetetlen vendége volt a világ szinte összes fesztiváljának. 

Tehát most szombaton a Rio-ban egy Day & Night jellegű Cinematiné veszi kezdetét a francia Dj-vel, aki 3 órás naplementés szettel készül, míg a hazai szcénát James Cole, Jaffa Surfa, Andras Garay, Rizkid és Chuck & Perge duója képviseli, így már délután fél 4-től egészen hajnali fél 6-ig mehet a tánc megállás nélkül. 

VisszaszámlálásON! 😎Mi már nagyon várjuk az újra találkozást Veletek,az izgulás, készülődés, visszaszámlálás elindult 😉 Jegyek 👉 https://bit.ly/3eeRMyW Asztal 👉 info@cinemahall.hu

Zveřejnil(a) Cinematiné dne Pondělí 29. června 2020