Nappali bulit rendeznek a gödöllői kastélyban

- 2 perces olvasmány
cinematiné rendezvény lemezlovas gödöllő kastély 

cinematiné rendezvény lemezlovas gödöllő kastély 

Lassacskán kezd visszaállni az élet a megszokott kerékvágásba és úgy fest, hamarosan megint elkezdhetünk izgatottan várni eseményeket. Bár a nyarat kénytelenek vagyunk fesztiválok és lehet, hogy bulik nélkül is átvészelni, de nézzük a dolgok jó oldalát, legalább végre lesz miért várni az őszt is. Kiváltképp ezúttal, ugyanis szeptemberben a gödöllői kastélyban kerül megrendezésre a népszerű Cinematiné sorozat következő epizódja. 

Lassan jönnek a jó hírek is 🙂 Mit szólnátok szeptemberben eme hazai csodahelyszínen egy hazai fellépős nappali mozgolódáshoz? 🙂

Zveřejnil(a) Cinematiné dne Sobota 16. května 2020

Az ilyesfajta extra helyszíneken történő rendezvényszervezés már nem teljesen új keletű dolog itthon, hiszen korábban volt már buli várban, a Szabadság hídon, felújított gyárépületben, strandon, a Duna parton, de a szervező, The Debut csapat számára sem idegen az ilyen jellegű kezdeményezés, ők már akkor erdőben, uszodában és szállodák különleges termeiben buliztattak, amikor ez még tényleg abszolút egyedi dolognak számított.  Ezen rendezvények mindegyike nagy élmény volt, ezért könnyen elképzelhető, hogy egy új korszak beköszöntét jelzi, helyszínek tekintetében. Itt az ideje értékelnünk hazánk csodás tájait és ilyen jellegű adottságait, és ha már hazai, akkor a magyar zenészeket is, éppen ezért,  ezúttal kizárólag ők kapnak majd lehetőséget ezen az extra megmozduláson.

MIT SZÓLNÁTOK SZEPTEMBERBEN EME HAZAI CSODA HELYSZÍNEN EGY HAZAI FELLÉPŐS NAPPALI MOZGOLÓDÁSHOZ?

Tehát a hazai szócskán lesz a hangsúly a következő Cinematinén, ami kifejezetten üdvözlendő kezdeménezés. A közönség határozottan örül a hírnek, különösképpen a gödöllőiek, hogy beveszi ikonikus barokk kastélyukat a Cinematiné csapata és élettel tölti meg azt.
A kastély maga mellesleg könnyen megközelíthető kocsival és meglehetősen nehéz eltéveszteni a főútról. 

Mi “újság?”Milyen a szabadság?:) Kèszüljünk egy ilyenre is:)

Zveřejnil(a) Cinematiné dne Pondělí 18. května 2020

Ha mindez nem lenne elég jó hír ahhoz, hogy bizakodva álljunk az elkövetkezendő időszakhoz, a Rio-t is beveszi mindenki kedvenc matinéja szeptember 12-én, amire Nick Warren és Eelke Kleijn is egy speckó, extended szettel készül, így aztán a hazai vonal, extra helyszínes kiadása mellett megkapjuk a már megszokott világklasszis fellépőket is a Cinematinétól.