18 órás szabadtéri buli lesz szombaton Budapesten

- 2 perces olvasmány
cinematiné szabadtér budapest 2019
cinematiné szabadtér budapest 2019

Nyáron a fesztiválok mellett számtalan különleges bulin is lehetőség van csapatni, amelyek gyakran valami szokatlan helyszínen, extra line-up-al esetleg napközben vagy a szokásostól eltérő időtartamban kerülnek megrendezésre. A most szombati Cinematiné fellépők, helyszínek és a buli hosszúságával is bőven eleget tesz a fent említett kritériumoknak, hiszen 18 órán át fog tartani, szombat koradélutántól egészen vasárnap reggelig, nagyobb részt nappali körülmények között.

A line-up pedig szintén nem hagy kívánnivalót maga után, hiszen Rodriguez Jr. eklektikus szettjei a világ legextrémebb és legextrább helyszínei után aligha kerülhettek volna jobb helyre, mint az extra dekorral felszerelt Rio klub.

Mindez elmondható a hazánkban, már évtizedek óta elképesztő népszerűségnek örvendő Eelke Kleijnről is, aki ugyan számtalanszor járt már erre, de most először lesz hallható napközben, klubkörülmények között. A hazai körítést pedig két ütős csapat, a Budapest Calling és a Truesounds adja, név szerint az Indigo Theory, Peter Makto, Gregory S és Davko közreműködése által.

Utóbbi három Justrice-al és a hazánkban eddig még soha nem halott, de a világ számos pontján már egyre ismertebb Desolat tehetség, Caleb Calloway –el kiegészülve diktálják majd a tempót a rendezvény afterján, már a Track Terrace-on. A Loco Dice által erősen támogatott puerto rico-i lemezlovas, Loco nemzetközi turnéjának oszlopos tagjává avanzsált az elmúlt időszakban, illetve a HYTE bulik egyik rezidenseként szórakoztatja rendszeresen az Amnesia közönségét, most pedig a hazai partyarcok is megismerkedhetnek vele. A nyár leghosszabb house bulija tehát most szombaton így fog megtörténni, 18 órában, 2 live-al, 9 Dj szettel, két helyszínen.

Minden további infó itt és itt!