Kéthetes, különös Cinematiné veszi kezdetét június végén

- 2 perces olvasmány
cinematiné szabadtér helyszín rio club budapest
cinematiné szabadtér helyszín rio club budapest

Az utóbbi napok enyhítő intézkedései ugyan a legkevésbé érintik a klubokat, szabadtéri helyszíneket és így a partykat, de mint számos külföldi példa is mutatja, össze lehet jönni úgy is, hogy a jelenlegi szabályokat betartjuk. 

Pontosan ezen a mezsgyén halad a Cinematiné kezdeményezése is, ami ugyan egyáltalán nem olyan lesz, mint ahogy azt a utóbbi években megszokhattuk, de több, mint három hónap után végre legalább lesz valamilyen formában.

3 ÉS FÉL HÓNAP UTÁN VÉGRE EGYÜTT! A DUNA PART HŰS SZELLŐJE MÁR NAGYON VÁRT MINKET. MOST MÉG MÁSKÉPPEN TALÁLKOZUNK, DE A ZENE SZERETETE ÉS A BARÁTSÁG ÖRÖME VÁLTOZATLAN. A RIO CLUBOT A NYÁR ELSŐ HETEIBEN ELEKTRONIKUS (ÜLŐ) TERASSZÁ ALAKÍTJUK, AHOL A SZABÁLYOKAT BETARTVA FOGYASZTHATJÁTOK A FINOM ITALOKAT, MINŐSÉGI HÁTTÉR ZENE KÍSÉRETÉBEN.

A jelszó: “Meet with Friends without Dance” vagyis táncmentesen de legalább újra együtt lehet a közösség, a Rio klubban, ami a mostani helyzetben nagyon is ígéretesen hangzik! Akárcsak a zenei felhozatal, amit ugyan nem élőben, de James Cole, Jaffa Surfa, Andras Garay, Rizkid és a Chuck & Perge páros szolgáltat majd, már a nyitó eseményen is, amire június 20-án, 14 órai kezdettel kerül sor. A rendezvény különleges szabályok mellett fog zajlani, így a 1,5 méter távolságtartás, a maszkban dolgozó személyzet és a limitált létszám éppúgy a biztonságos “bulizást” fogja szolgálni, mint a kihelyezett kézfertőtlenítő pontok és a helyszín rendszeres fertőtlenítése. Jelenleg tehát így, de hamarosan a már megszokott, vagyis épp hogy nagyon szokatlan, de annál ígéresebb körülmények között is matinézhatunk: