Maratoni, 13 órás bulit hoz a hétvége

- 3 perces olvasmány
cinemhall cinematiné buli program esemény 
cinemhall cinematiné buli program esemény 

Valószínűleg a tél egyik legnagyobb szabású megmozdulása kerül megrendezésre most szombaton a Cinema Hall-ban, ahol már 17 órakor kezdetét veszi a 13 órás, day & night buli, 4 headliner-el és 5 hazai fellépővel. Úgy tűnik nincs megállás a Cinematiné számára, a dec. 30-i Seth Troxler és Archie Hamilton főszereplésével megtörtént teltházas party után a Winterparádé most elhozza nekünk a legendás Lee Burridge-t, Cassy-t, Wade-t és a magyar származású Reelow-t. 

A veterán lemezlovast, Lee Burridge-t már nem kell bemutatni, hiszen 4 évtizednyi zenélés után, mondhatni még mindig szárnyal a karrierje, ráadásul a szcéna egyik legmosolygósabb formájáról beszélünk. Bejárta már a világot Hong Kong-tól Brooklyn-ig, ahol végül megalapította kiadóját, útközben pedig a világ legnagyobb fesztiváljain zenélt. Ezúttal hozzánk érkezik a zenei veterán, méghozzá híres nappali szettjeiből kaphatunk egy ízelítőt 7-től 10-ig. 

Azt est fellépőinek egyetlen női tagja, Cassy, a szcéna egyik leghitelesebb arca, akiről kevesen tudják, hogy eredetileg színésznek tanult, de végül Bécsben kötött ki, ahol hirtelen az elektronikus zene színterének kellős közepén találta magát, első mentorával, Miss Kittinnel. Onnan már egyenes volt az út Berlinbe, ahol a Panorama Bar rezidense lett. A legnagyobb inspirációt Kittin mellett Acid Maria és Electric Indigo nyújtotta számára.

VOLT BENNÜK EGYFAJTA SZENVEDÉLY ÉS ELKÖTELEZETTSÉG VALAMI IRÁNT, AMI AKKORIBAN NEM SOK NŐRE VOLT IGAZ. TELJES MÉRTÉKBEN FELNÉZTEM RÁJUK. AZT MONDTAK, AMIT AKARTAK, ÚGY ÖLTÖZTEK, AHOGY AKARTAK. SZÁMOMRA A DIPLOMÁCIA ELENGEDHETETLEN VOLT, MIVEL NEM ENGEDHETTEM MEG MAGAMNAK, HOGY NE FOGLALKOZZAK SEMMIVEL.

A line-up funkysabb oldalát fogja képviselni Wade, aki inkább a tech-house vonalat követi, de teszi azt mesteri módon. A spanyol fiatal zenéjére nagy hatással volt a flamenco, ami a legdominánsabb stílus volt szülővárosában anno. Ez a fajta ritmikusság és „groovy” hangzás tükröződik alkotásain. 

Az egyetlen külföldről érkező hazai tehetség pedig Reelow, aki jelenleg Barcelonában él és számos ibizai klubnak is rendszeres fellépője. Muzsikáit olyan nagy nevek pörgetik, mint Loco Dice, Marco Carola, Adam Beyer, Joseph Capriati, Jamie Jones vagy Monika Kruse. Most szombaton pedig 3:40-es kezdéssel prezentálja a party fővárosban szerzett tudását és tehetségét, a Cinema Hall-ban. 

Tehát öveket becsatolni, mert szombaton 5-kor kezdetét veszi a téli parádé a Városliget szomszédságában, ahol csak és kizárólag igényes és hiteles fellépőkre és közönségre lehet számítani.
A maratoni party legalább reggel 6-ig tart, szóval lehet készülni, nagy menet várható, ami nagyon telt háznak néz ki, szóval érdemes időben gondoskodni a bellépőről, itt!