Modernkori Woodstock

- 2 perces olvasmány
citymatiné nappal szórakozás május 2019
citymatiné nappal szórakozás május 2019

Az elmúlt években érzékelhető volt, hogy hatalmas érdeklődés van a nappali események és legfőképpen a Matiné iránt. Kevés másik olyan elektronikus zenei kezdeményezés van ma Budapesten, ami ennyi embert képes lenne összeverbuválni. Sajnálatos mód az utóbbi években viszont a rendezőknek nem sikerült kellőképpen felmérni az érdeklődési faktor mértékét.

Mint azt tudjátok vagy sem, idén átrendeződtek a dolgok és új aspektusból közelítették meg a programot. A kevesebb több elvet alkalmazva 2019-ben összesen csak háromszor van lehetőség arra, hogy átéljétek a Citymatiné feelinget. Ezzel a minőségi szórakozás irányába tettek egy lépést.

A limitált szériás event pedig meghozta a várt eredményeket. A tavalyi évhez viszonyítva a bengedéstől kezdve, a kiszolgáláson át minden flottul zajlott. Az árak szokásosan felhőkarcolóként karistolták az égboltot, de a jó zene és a mosolytól duzzadó arcok elfeledtették velünk ezt az “apróságot”.

A zenét a már jól bevált dj-k pakolgatták, a hangzásvilágot tekintve sem történt változás, kellemes, utaztató beatek szóltak minden egyes percben.

Nem kell ahhoz vendégfellépő, hogy nagyot csapassunk.

Önfeledt bodogság és szórakozás jellemzte az eseményt, összehozta az emebereket és egyszerre mozdult a tömeg az ütemekre. Valahogy így telhetett anno 1969-ben a Woodstock is. Valljuk be mennyivel jobb nappal bulizni.