A mai Citymatiné elmarad, de este az after annál nagyobbat szól majd!

- 2 perces olvasmány
citymatiné_szombat_palatinus_2019
citymatiné szombat palatinus 2019

Ma reggel 10-től este 10-ig, azaz 12 órán keresztül ment volna a buli az idei szezon utolsó Citymatinéján, a Palatinus strandon, ám az időjárás, akárcsak májusban ezúttal is közbeszólt így a rendezvény jövő szombaton kerül majd megrendezésre. A nyárbúcsúztató megmozdulás úgyan csúszik egy hetet, de akárcsak májusban, ma sem marad a város Citymatiné nélkül, ugyanis a Lock klubba tervezett after party, ami ezúttal maga a partyvá avanzsál, minden további nélkül meg lesz tartva!

Meg kell hajolnunk ismét az időjárás előrejelzések jövendöléseinek és beletörődve el kell hogy toljuk az eseményt 1 héttel, azaz szept 14-ére.
Az CityMatiné AFTER ettől függetlenül megrendezésre kerül, ott találkozunk!

Akárcsak májusban, ezúttal is a rezidensek, azaz Sobek, Monolit és Kaptain Knuckles biztosítják a talpalávalót a budai klubban, ami az előző szezonban többek között azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megmutatta, kifinomult, már – már Miami klubok hangulatát idéző környezetben is lehet megfizethető, több stílusban is sikeresen szórakoztatni. A Lock klub elkötelezett híve a hazai lemezlovasok támogatásának, így akárcsak az előző évadban, az előttünk állóban is a legtöbb est, honi előadókra épül.

Így lesz ez most szombaton is, ahol ezúttal a Citymatiné Dj-k megmutatják, hogy nem csak nappal tudják egészen pontosan, hogy mire vágyik a partyk népe, de az éjszakai műszaknak is ők a császárai!
Az eseményhez erre lehet csatlakozni, de aki biztosan ott akar majd lenni nem árt időben a klub felé venni az irányt, ugyanis az előző alkalomból kiindulva, ezúttal is telt ház várható!