Ipari környezetbe rejtett limitált, prémium party

- 2 perces olvasmány
plusbeats_code360_joachim_pastor
plusbeats_code360_joachim_pastor

Hosszú évek után, az idei nyár már nem csak a fesztiválokról szól, hétről hétre egyre különlegesebb helyszíneken és line-up-okra lehet bulizni országszerte.
Most szombaton például a fővárosban debütál egy új kezdeményezés, a Code 360, amelynek beszédes elnevezése a legapróbb részletekig a 360-as szám körül forog.
Ennyiben van például limitálva a résztvevők száma, ami máris egy különlegesebb, meghitt atmoszférát ígér. Ezt fokozza a körpanorámás, azaz 360 fokos kilátás is, amit ezúttal a Duna, a Kelenföldi Erőmű és a Budai Hengermalom egybeolvadó kombója adja. Ebben a természet közeli és egyben nyers ipari környezetben található a The Rooftop Budapest, ami a buli első helyszínéül szolgál.

Az emelkedett hangulatot a tetőterasz mellett a line-up is garantálja, mert itt mindenki a szokásosnál kicsit többet és másabbat is játszhat. Erre ezúttal Davko-nak, a Boiler Room-ot is megjárt Route 8-nek és a délután headliner-ének, a Hungry Music kiadó oszlopos tagjának, Joachnim Pastor-nak lesz lehetősége, aki két órás live szettjével mutat majd olyat, amire neki is ritkán van lehetősége.

A teljes esemény online is követhető lesz, a több kamerás élő közvetítésnek köszönhetően, így senki sem marad ki a teljes körű élményből, amihez egyébként itt lehet csatlakozni, ha pedig mindenképp része szeretnél lenni a történelemnek, akkor az utolsó jegyek egyikére itt lehet lecsapni.

A változékony időjárásra való tekintettel, fedett és zárt tánctérrel készülünek a szervezők, extra klub dekorral megfűszerezve!