A szomszédból érkezik az új Afterlife üdvöske

- 2 perces olvasmány
coeus afterlife megjelenés kiadvány kislemeze 
coeus afterlife megjelenés kiadvány kislemeze 

A Tale of Us ikonikus kiadója, az Afterlife megállás nélkül növekszik és terjeszkedik, miközben kijelenthetjük, hogy világszerte elsöprő népszerűségnek örvend. Éppen ezért óriási megtiszteltetés és szerencse egy feltörekvő producernek bekerülni a brand csapatába. Bár hozzá kell tenni, hogy az Afterlife nem szűkölködik felfedezettekben, hiszen számos művészről elmondható, hogy itt indult be karrierje igazán, elég ha a Fideles, a Woo York, Innellea, Denis Horvat vagy Colyn példáját említeni.

Ezúttal a szerb előadó, Coeus első EP-je látott napvilágot a kiadó színeiben, akinek már nem ez az első megjelenése itt, ugyanis már szerepeltette magát a Realm Of Consciousness sorozat negyedik epizódjában is. 

A most megjelenő 4 track-es lemez a Beyond Dreaming névre hallgat és határozottan azt az igényes, transzba ejtő, enyhén sejtelmes hangzást képviseli, ami az Afterlife-ot is jellemzi. Mind a négy muzsika zsigeri dallamos techno, mely hemzseg az újszerű ötletektől és kalandos kivitelezéstől. 

Képzeld csak el, ahogy a fő track vagy éppen a Horizon felcsendül egy naplementés szettben és a horizontot bámulod vagy, ahogy a Lucent magával ragad az éjszaka mélységébe. Az biztos, hogy az EP egy tökéletes megtestesítője a szerb előadó transzba ejtő, felemelő dallamokban gazdag, már-már katartikus és álmokon túli művészetének.