Fejekre vigyázni! Ütős bécsi drum & bass „veszély”

- 2 perces olvasmány
contrast bécs drum and bass

A Contrast krú munkásságáról egy korábbi cikkünkben már tettünk említést, ők azok
akik a bécsi underground élet egyik legmeghatározóbb csapataként sorra szállítják az igényes drum & bass legizgalmasabb alakjait.

Mind The Gap sorozatuk következő fejezetével sem fogtak mellé, ugyanis a tört
ütemek mélyebb vonulatának egyik legaktuálisabb kombóját hozzák el Bécsbe ezen a pénteken.

Az este rangidőse a holland származású Fre4knc lesz, akinek Chapter 4 névre
keresztelt EP-je az elmúlt hetekben hosszú ideig tartó csendet megtörve jelent meg.
Ki ne hagyjátok! Minden perce arany, úgyhogy nehéz is lenne a legjobb tracket
kiemelni.

Erősen hallatszik, hogy az elmúlt időt nem láblógatással, hanem kő keményen
produceri képességei fejlesztésével és a Cuebase-ről szerzett tudásának gyarapításával töltötte. Ennek fényében nem is kérdés: erre megérte várni.

Hogy a kép kerek legyen a groningeni „apafigurát” ,leghűbb padavanjai, az angol származású Amoss duó kíséri. Andy és James valahol 2006 környékén, egy gimis házibuliban találkoztak először, ahol egy üveg Cointreau mellett, a Slayer iránt érzett
közös szerelmüket fejtegetve felismerték a köztük lévő összhangot, amely az életük további részét nagy mértékben meghatározta.

Pár éves metál karrierjüket követően megismerkedtek a drum & bass-sel, ami innentől kezdve kegyetlenül beszippantotta őket. Első megjelenésük 2010-ben bakeliten a Cyclone Recordings-on látott napvilágot, amit később a legnagyobb kiadók gondozásában szállított darabok követtek.

A srácok nemrég jelentették be, hogy első nagy albumuk, amin már lassan két éve dolgoznak elkészült és április 27-től megvásárolható. Szóval, ha első kézből szeretnéd hallani mit raktak össze a fiúk tudod hol a helyed.

Amoss – Everything Is Temporary

Can't quite believe it, but we're very happy to say our album 'Everything Is Temporary' will be coming out on April 27th!You can pre-order now on vinyl and digital here 👇Dispatch Recordings store: bit.ly/DISAMLP001Bandcamp: bit.ly/DISAMLP001BCMassive love to you allA&J

Posted by Amoss on Monday, March 19, 2018

MIND THE GAP w/ Amoss & Fre4knc @ Fluc Wanne