Cyber világba száműzött Dj-k

- 3 perces olvasmány
cyberpunk dj játék nina kraviz
cyberpunk dj játék nina kraviz

Egyre inkább közeledni látszik az elektronikus zenei szcéna és a gamer-ek világa, ami nem meglepő hiszen a jelenlegi helyzetben nagyon megugrott a különböző videójátékok és platformok iránti kereslet, így tökéletes hirdető felületként is szolgálhatnak. Most jelent meg az Xbox és a Playstation legújabb generációs platformja és az év legjobban várt játéka is, a Cyberpunk 2077. 

A játékkal kapcsolatban megoszlanak a vélemények, ugyanis úgy fest a készítők csak az új generációs gépekre mentek rá és az Xbox One-os illetve Playstation 4-es verzió minőségéről hallgattak. Kiderült, hogy ezen utóbbi verziók messze nem néznek ki olyan jól, mint azt beharangozták, így sokan átverve érzik magukat, de a készítők januárra és februárra beígérték a javító update-eket. Ennek ellenére nem mehetünk el a tény mellett, hogy egy nagyon összetett és zseniálisan kialakított világot kaptunk, melynek történetesen Nina Kraviz is része. 

A játékban egy illegális testimplantátum kereskedőt alakít a Djane, akit bármikor meglátogathatunk, így a sztori szempontjából nincs nagy jelentősége, azonban készített egy mixet is a Cyberpunk univerzumának, melyet élőben vett fel és saját vokáljával egészített ki. 

A mixet bármikor hallgathatjuk a játékon belül, ha egy rádióval ellátott járműben ülünk, ugyanis az orosz image-be öltözött Samizdat FM csak a hölgy mixét játssza non-stop. Szóval bármikor bömbölhet a techno miközben Night City utcáin krúzolunk. 

PSZICHEDELIKUS, TRIPPY UGYANAKKOR FELEMELŐ ÉS MEGINDÍTÓ.

– jellemezte Nina a játékhoz készített szettjét. 

Természetesen Nina-n kívül számos előadó készített még zenét kifejezetten a játék világához, így például A$AP ROCKY vagy Grimes. 

De nem csak a lengyel származású Cyberpunk helyez nagy hangsúlyt az elektronikus zenére, hiszen a GTA, melyet már nem kell bemutatni senkinek, régen elindult ebbe az irányba Solomunnal, a Tale of Us-al, Dixonnal és a Black Madonnával. 

Ezúttal pedig a Keinemusik triója került bele a Rockstar Games nagyszabású univerzumába a legújabb update-nek hála. A Cayo Perico Heist nevezetű frissítés egy Ibiza hangulatú szigetet kölcsönöz a játéknak, olyan Dj-k karaktereivel, mint a Keinemusik-os &ME, Rampa és Adam Port, a detroiti ikon, Moodyman és a Palms Trax triója. 

A klubkultúra tehát tovább él a pandémia idején is, csak éppen nem a megszokott fizika valójában, hanem a virtuális valóságban.