Mesés a már virágba borult, de most havas OZORA helyszín

- 2 perces olvasmány
dádpuszta ozora fesztivál tavasz tél 

dádpuszta ozora fesztivál tavasz tél 

A legforróbb nyári időszakban dübörgő, világszinten is elismert hazai psy fesztiválról, azaz az O.Z.O.R.A.-ról valószínűleg már mindenki hallott és ha esetleg még nem járt a dádpusztai lankák megával ragadó helyszínén, képeket biztosan látott már az idén 21-ik alkalommal megrendezésre kerülő megmozdulásról.

A helyszín téli hangulatát már korábban megmutattuk, az alapból is mesebeli állapotokat idéző dádpusztai táj, így télidőben, még inkább egy elvarázsolt világ érzetét kelti.
Most azonban napvilágot látott pár újabb, valós idejű felvétel, amelyek tanúsága szerint lehet fokozni a misztikumot, hiszen a közelgő tavasz első jeleit, a zöldellő dombokat és virágját bontó bokrokat pár napja hó fedi.

Miközben a fesztivál helyszíne épp csak ébredezik a téli álomból, a szervezők ezerrel dolgoznak az idei megmozduláson, amire, ha minden jól megy, ezúttal július 20 és 26 között kerül sor.
Közben folyamatosan kerülnek bejelentésre a  fellépők is, így a már korábbi névsorhoz, azaz többek között a Carbon Based Lifeforms zenekari felállásban,a Highlite Tribe, Out Of Orbit, Freedom Fighters, Hatta, James Monro, illetve és a klasszikusnak számító nevekhez, mint például Ace Ventura, Tristan vagy éppen Astrix, most például Atmos, Dr. Space, Out Of Orbit, Raja Ram vs. Chicago és Giuseppe Parvati is csatlakozott.  

Nemrég közleményt is kiadtak a szervezők a jelenlegi állapotok kapcsán, melyből kiderül, hogy egyenlőre nem terveznek törléssel vagy halasztással, miközben természetesen szem előtt tartják a hatósági intézkedéseket és bíznak benne, hogy a fesztivál kezdetéig mindannyian túl leszünk a világjárvány okozta megpróbáltatásokon.