Az egyik legnagyobb megmondó is megszólalt

- 2 perces olvasmány
dave clark dj lemezlovas korona vírus

A legtöbb iparágban egyre nagyobb port kavar a vírus és a helyzet, amit kreált és ezek közül bizony a dj szakma és az elektronikus zene világa sem maradt ki. Az Ultra fesztivál mellett sorra törlik a fesztiválokat világszerte, észak-olaszországban pedig a klubbezárások is gyakoriak. 

Ennyi elmaradó rendezvény mellett felmerül a kérdés, hogy mi lesz a már kifizetett fellépési díjjakkal. Dave Clark egy példaétékű facebook poszt keretein belül kérte meg lemezlovas társait, hogy az előre kifizetett zsetont szolgáltassák vissza a promotereknek, hogy a jegyvásárlók is visszakaphassák pénzüket és senki se szenvedjen károkat ebben a nehéz helyzetben. 

Those of you that are having gig cancellations because of this virus please send the fees back to the promoters, it…

Posted by Dave Clarke on Thursday, March 5, 2020

A kommentekből egyértelműen kiderül, hogy a rajongók szimpátiáját és támogatását elnyerte önzetlen nyilatkozatával. Mellékelten üzent a nagy vállalatokat vezető adócsalóknak is, akik az egészségügyi rendszernek is keresztbe tesznek. 

AZOK, AKIKNEK TÖRÖLTÉK A FELLÉPÉSÉT A VÍRUS MIATT KÉREM, KÜLDJE VISSZA A PÉNZT A PROMOTEREKNEK, HOGY AZOK VISSZATÉRÍTHESSÉK A MEGVÁSÁROLT BELÉPŐKET. EZZEL SEGÍTHETÜNK MÁSOKNAK TÚLÉLNI A NEHÉZ IDŐKET. AZOK, AKIK NAGY CÉGVEZETŐK ÉS NEM FIZETNEK ADÓT, TUDJATOK RÓLA, HOGY AZ ÖNZŐSÉGETEK AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS ROVÁSÁRA MEGY!

Itthon egyenlőre nincsen elmaradó rendezvényekről szó, de a legtöbb helyen felhívják a figyelmet a higiénia jelentőségére és így teszünk mi is.