Ne nyávogj itt b@zd meg, mint egy fürdős k#urva

- 2 perces olvasmány
deadcode csapat kommunikáció üzenet
deadcode csapat kommunikáció üzenet

Korábban már hírt adtunk az Akvárium klubban szervezett Paula Temple buli kapcsán felmerült bejutási problémákkal kapcsolatban, ahol is a Black Mamba Production által koordinált rendezvényre, több, elővételes jeggyel rendelkező látogató sem jutott be, vagy csak hosszabb várakozást követően léphetett be a terembe, ahol a buli zajlott. A szervezők hamisított jegyekkel magyarázták a kellemetlen incidenst, és hivatalos közleményt is kiadtak az eset kapcsán.

Már akkor többen is kifogásolták az eljárást, illetve a felajánlott kárpótlást, a cikkünk kapcsán pedig az egyik pórul járt látogató egy üzenetváltást is megosztott szerkesztőségünkkel, amelyből kiderül, hogy a hivatalos és udvarias megszólalást követően egy merőben másfajta válasz is érkezett a szervező, Black Mamba Production részéről.

A kissé összeszedetlen és rendkívül szokatlan hangvételű üzenetből sok mindenre lehet következtetni, mi most pusztán csak annyit jegyeznénk meg, hogy biztosan nem ez a módja az építőjellegű problémamegoldásnak, sőt a felmerült téma jellege sem indokolja ezt a hangnemet. Arról nem is beszélve, hogy a város egyik legjobb klubja illetve az egyik legaktívabb szervezőcsapatához sem méltó az ilyenfajta nyilatkozat.
Ugyanakkor az eset sajnos nem precedens nélküli, alig egy évvel ezelőtt kísértetiesen hasonló hangnemű kommunikáció látott napvilágot, akkor a Bónusz Fesztivál kapcsán: