A Denon aksiról működtethető Dj pultot mutatott be

- 2 perces olvasmány
denon audio dj pult technica
denon audio dj pult technica

A világ legnagyobb zenei eszközöket bemutató termékkiállítása, a NAMM 2020, idén leginkább a Denon DJ bejelentéseinek, és újdonságainak köszönhetően zajlott érdekesen. A japán cég amellett, hogy bemutatott két új dj-nek szánt médialejátszót az SC6000-et és az SC6000M-et még egy standalone dj rendszerrel is jelentkezett. 

A Denon DJ Prime GO egy 2 deckes egység, ami a tavaly kiadott csúcsmodell, a Prime 4 mellé érkezik. A Denon DJ Prime GO-t, akárcsak a nagytestvért kiváló felszereltség jellemzi, amely soha nem látott kreatív lehetőségeket biztosít a DJ-k számára, a Denon legmodernebb technológiai megoldásainak köszönhetően. 

A Prime GO egy 7’ inch-es érintésérzékeny és multi-touch gesztusvezérlésű, HD felbontású OLED kijelzővel rendelkezik és természetesen a gyártó házon belüli Engine OS-ét használja. Ezúttal is 8 db performance pad-et kapunk, melyekkel számos hasznos funkciót érhetünk el a mixeink színesítése és egyedibbé varázslásának érdekében. A zenei fájlok betöltésére 1 db USB port áll rendelkezésre, de az egység képes 1 SD kártyát is fogadni. A különálló Dj pult beépített akkumulátorral rendelkezik, amire a gyártó feltöltésenként 4 óra üzemidőt garantál, de ennél többet majdnem 5 órát is kibír a Prime GO.

View this post on Instagram

PRIME GO – where would you take yours?

A post shared by Denon DJ (@denondjofficial) on

A 3 sávos EQ és a 14-féle beépített effekt a legmagasabb igényeket is kielégíti, bármely zenei stílusról legyen szó. A Prime GO rendelkezik még két különálló XLR bemenettel is a mikrofonok számára, amik dedikált hangszínszabályzással vannak ellátva. Természetesen a mai elvárásokhoz igazodva beépített Wi-Fi-vel érkezik a Prime GO, ezért képes a zenéket Soundcloud-ról, Tidal-ról és Beatportról is streamelve betölteni. A jövőbemutató technológiai előnyök mellé versenyképes vételár is társul, ami valószínűleg első számú választássá teszi a leendő felhasználók számára a Denon legújabb All-in-One rendszerét. A Prime GO jelenleg 385.000 Ft-ért vásárolható meg a hazai forgalmazóknál.