Carl Cox pörgeti Belocca legújabb zenéjét

- 4 perces olvasmány
dffrntly belocca carlcox underground
dffrntly belocca carlcox underground


Belocca ékes bizonyítéka annak az örökérvényű mondásnak, hogy a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét. Hazánk, egyik, nemzetközi szinten is ismert és elismert Dj – producere sikerei csúcsán sem dőlt hátra pár évvel ezelőtt, hanem inkább úgy döntött, teljesen új irányt vesz és teljesen megújul. Ennek a folyamatnak az első kézzelfogható eredménye lett a 2017-ben megjelent After Ten Years album, amivel félreérthetetlenül mutatta meg az új irányt, és ami úgy néz ki a közönség és a szakma részéről is egyértelmű tetszést váltott ki. Utóbbi például azzal is kifejezte elismerését, hogy a Ballatine’s Music Awards – Az év Dj-je megmérettetésen az Év Underground Dj-je címmel jutalmazta, miközben a közönség folyamatos támogatását is élvezi, illetve több zenéje is uralta a 2018-as eladási listákat.

Újabb egyértelmű siker, hogy friss megjelenését, az All I Want To Do-t maga a techno legenda, Carl Cox pörgeti rendszeresen, itt például az Ultra Music horvátországi kiadásán, a fesztivál underground színpadán a Resistance-on, amelynek Dj pultja Belocca számára sem ismeretlen, hiszen az előző évet követően, idén is fellépet annak koreai kiadásán. A saját, Mainground Music kiadón megjelent track kapcsán, ami 2 hétig csak a Beatporton elérhető, így nyilatkozott Belocca:

Az új zene egy olyan tipikus hibrid egyveleg, ami techno alapokon dübörög és klasszikus house elemeket tartalmaz. Amolyan nyári techno-nak titulálnám, ami egy kis fényességet visz a sötét tónusokba a vokállal.

Ebbe a zenébe szeretett bele Carl Cox is, aki úgy tűnik szintén osztja a zene nyári hangulatát, mert mostanában gyakran hallható a szettjeiben. 

Az ilyen momentumok 20 év után is olyan örömet tudnak okozni, mintha újra gyerek lennék, aki eléri az első sikerét az életben. Valahol én még mindig megmaradtam gyereknek, mert hiába a sok sok tapasztalat, mégis mindig újabbakkal gazdagodok és még hol a vége? 🙂 Carl Cox gyerekkorom egyik szuperhőse, aki irányt mutatott a kezdetekben és a mai napig példaértékű az az energia ami benne rejlik. Iszonyat jó érzés látni és hallani a saját zenét, egy ilyen ikon szettjében.

Energia tekintetében azonban Belocca sem panaszkodhat, míg a nyár mások számára pihenéssel telik nála a stúdiózás és a fellépések váltakoznak. Az utóbbi hetekben a D F F R N T L Y csapattal Szerbiában és Bécsben is megfordult, ahol az osztrák főváros első számú underground klubjában, a Grelle Forelle-ben játszott többek között The Advent és Philipp Straub társaságában, a csapat saját szervezésű buliján.

Szintén a D F F R N T L Y szervezésében Várpalotán, a Thury várban játszott, Gayle San utolsó hazai fellépését jelentő megmozduláson, most szombaton pedig a kastély techno legújabb állomásán, a Podmaniczky kastélyban is hallható lesz.

Közben Tárnokon a Kőfejtőben, a Katlant Fesztivál keretein belül Umek-el együtt pörgetett.  A következő hétvégéken pedig Debrecenben, az Egoist klubban, Kitti Kay-el, Sopronba a CNRTL-ban vagy éppen az East Fest-en lehet vele találkozni.

DFFRNTLY Facebook DFFRNTLY Instagarm 
BELOCCA Web BELOCCA Sound BELOCCA Instagaram