Belocca ismét az Ultra fesztiválon lépett fel

- 5 perces olvasmány
dffrntly belocca ultra fesztivál 2019
dffrntly belocca ultra fesztivál 2019

Az Ultra Music fesztivál jelenleg a világ egyik legismertebb elektronikus zenei brandje, ami az előző évben ünnepelte 20 éves fennállását. Az Egyesült Államokból indult fesztivált ma már világszerte megrendezik, június elején Ázsiába érkezett a turné. Dél – Koreában idén már 8. alkalommal dübörgött, és akár csak a múlt évben, ezúttal is volt hazai szereplője a fesztiválnak, azzal, hogy Belocca is helyet kapott a line-up-ban.
Az Ultra, Resistance színpadán többek között Jamie Jones, Hot Since 82, Eats Everything, Art Department vagy a vele egy napon fellépő Marco Bailey és Josh Wink társaságában.

A fesztivál ezúttal a Szöultól másfél órányi autóútra fekvő, Everland Speedway versenypályáján került megrendezésre, amit gyönyörű zöld környezet és dombok vettek körbe.

Nagyon örültem mikor néhány hónapja kiderült a hír, hogy visszatérhetek Koreába és játszhatok újra az Ultra Music Resistance színpadán, ezúttal Marco Bailey és Josh Wink társaságában. Két ikon, akikkel hatalmas megtiszteltetés volt egy line-up-ban szerepelni.

– nyilatkozta még korábban Belocca, aki végül nagyon intenzív három napot töltött Koreában.

Igazi Eat, Sleep, Rave, Repeat élet volt, ami őszintén jól esett a sok stúdiózás után. Első nap belekóstoltam egy kicsit a szöuli éjszakába, ahol több klubot és bárt is meglátogattam, helyi ismerősökkel. A „rave” érzés már itt elkezdődött, mert nem úsztam meg szárazon a dolgot így már első nap sokat kellett koccintanom.

A fesztivál nem csak fellépésre adott lehetőséget, jó alkalom volt találkoznia  a holland menedzserével, illetve rég nem látott barátokkal, mint például a Park & Sons formáció, akik aznap játszottak együtt Art Department-el és Hot Since 82-vel, akivel megismerkedésük jóval a régebbre tehető, mintsem a világ megismerte volna ezzel a névvel.
Alvásra így a fellépés előtti napon sem jutott túl sok idő, amire a fesztivál 3. napján került sor.

Ne higgyétek, hogy nem volt rajtam egy jó nagy adag drukk, hogy minden szuperül sikerüljön. Eszembe jutottak a kezdetek, amikor még kézremegéssel kevertem. 20 év rutinja után, ez az érzés a mai napig vissza – vissza köszön, de ezt egy csodálatos dolognak tartom, mert tudom, ez a szakma és a közönség feltétlen tiszteletét jelenti.

Szavakkal nem lehetne elmondani, hogy milyen jó érzés volt az, az energia, ami a táncparkettről érkezett felém. Megélni és megtapasztalni mindezt, csodálatos élmény, amit egy kép vagy video sem képes teljes mértékben visszaadni. Ezt most úgy mesélem el, mint egy gyerek, aki most kezdett el zenélni és elérte első sikerét. És igen így is van. Hiába az a 20 év és az eddig megélt dolgok, mégis mindig újakat tapasztalok, amik újra és újra gyerekké tesznek és amire ilyen jóízűen tudok gondolni, mintha csak most kezdtem volna.

-mesél még mindig rendkívül izgatottan Belocca.

Annak ellenére, hogy 13 órás repülőút várt rá, nem hagyhatta ki, mint mondja a „Rave” utolsó felvonását sem, vagyis a fesztivál after party-ját, egy elegáns szöuli VIP clubban, ahol egy órácskás zenélésre is sor került Sohmi-val és Bagagge-val egyetemben.

Úgy terveztem, hogy óvatosban leszek az estére, mivel hajnalban indult a gépem haza, de végül nem óvatoskodtam és ott ragadtam. A sok stúdió munka után ez a kiruccanás rám fért és nagyon is jót tett 🙂
Nem sajnáltam, hogy 1 órás kis pihenéssel indultam neki a 13 órás útnak hazafelé. Azt mondogattam, tessék ez itt a DJ LIFE.

További különleges fellépésekre a következő hetekben is sor kerül majd, ráadásul nem is kell nagyon messze utazni, hogy meghallgassuk őt. Elég például a budapesti Sas-hegyi kilátóra ellátogatni, ahol a június 22-én a DFFRNTLY live debütáló rendezvényén lesz hallható élőben és online, hogy aztán július 20-án szintén a D F F R  N T L Y csapat szervezésében ő is részese legyen a kastély techno újabb epizódjának, ami ezúttal a Podmaniczky kastélyban folytatódik, előtte pedig  a Thury várban, ahol Gayle San búcsúzik a hazai közönségtől, de lesz még fellépése Szerbiában, Bécsben, és a tárnoki kőfejtőben is.