Belocca újra az Ultra fesztiválon lép fel

- 4 perces olvasmány
dffrntly belocca ultra fesztivál 2019
dffrntly belocca ultra fesztivál 2019

Belocca körül alapjáraton is mindig történik valami, de azt követően, hogy februárban, a Ballatine’s Music Awards-on, Az Év Underground Dj-e kategóriában győzedelmeskedett, újabb fordulatra kapcsolt az élete.
Mindamellett, hogy ő volt az egyike, aki a hazai erősítést adta a főváros új techno sorozatának, a Save The Rav-nek debütáló eseményén, ahol többek között Insolate és Ben Dust is fellépett, a DFFRNTLY csapat további rendezvényein is hallható volt, így a Lock klubban, a Moonwalk duó headlineolta estén.

Februárban nyitott Budapest új techno klubja a Premier, ahol Ramon Tapia-val lépett fel nemrég, miközben egy álma is valóra vált azzal, hogy a keceli Klub Koronában is zenélhetett.

A sűrű hétvégék mellett a stúdiózás sem került elhanyagolásra az utóbbi hónapokban. Jó pár friss szerzemény látott napvilágot, amelyek többsége Belocca saját kiadóján, a 2012-ben alapított Mainground Music által kerülnek folyamatosan kiadásra.

Így például, a május 10-én megjelent, Behind The Mask, 2 track-es, vagy a szintén 2 zenét tartalmazó, korábban kiadott Zodiac EP.

Nem csak saját szerzemények láttak napvilágot a közelmúltban, a rendszeres remix felkéréseknek is igyekszik maradéktalanul eleget tenni, így például Tobak, Autumn Kiss szerzeménye kapott általa olyan átdolgozást, ami aztán a Traxsource eladási listáinak élén végezete.

Időről időre külföldi kiadóktól is érkezik megkeresés egy – egy kiadvány összeállítására, márciusban például, a Unity Records-nak készített, Crystall Skull szerzeménye jelent meg. A kanadai kiadó egyébként többek között Metodi Hristov, Fatima Hajji, Filterheadz, Hollen vagy éppen a Spektre megjelenéseivel is büszkélkedhet.

Belocca nem csak, az elsősorban a szakma által látogatott oldalakon teljesít kiemelkedően, a közönség figyelmét jól jelző Spotify felületén is erős jelenléttel bír. Itt a 2018-as, Chakra megjelenése már több, mint 438 000 lejátszáson van túl, ami így, az eddigi leghallgatottabb zenéje lett, megelőzve a Pleasurekraft-al közös, Murdered Out-t, Tube & Berger remixben.

A közeljövő fellépései közül kiemelkedik a június 7-9 között megrendezésre kerülő Ultra Korea, Resistance színpadon való újbóli szereplése, ahol többek között Jamie Jones-al, Hot Since 82-val, Art Department-el vagy éppen Marco Bailey-vel osztozik majd a Dj pulton. Belocca egyébként nem most először fog ezen a fesztiválon játszani, múlt évben annak szöuli és pekingi kiadásán is fellépett.

Szerencsére azért nem kell ilyen messze utaznia annak, aki különleges körülmények között szeretné meghallgatni, elég lesz például a budapesti Sas-hegyi kilátóra ellátogatni, ahol a június 22-én a DFFRNTLY live debütáló rendezvényén lesz hallható élőben és online, hogy aztán július 20-án szintén a D F F R  N T L Y csapat szervezésében ő is részese legyen a kastély techno újabb epizódjának, ami ezúttal a Podmaniczky kastélyban folytatódik. Ezen felül visszatér a Premier klubba is, ahol az első DFFRNTLAB Label Night-ra kerül  sor, de még előtte, májusban a győri Mundo nyitó buliján pörget majd többek között Kitti Kay-el, de lesz még fellépése Szerbiában és Balatonfüreden a Dream-ben is.

Az egészet pedig tetézi majd a 35. szülinapja, amit, saját bevallása szerint egy eddig soha nem látott pizzázással fog megünnepelni.