Új techno klub nyílik Budapesten

- 3 perces olvasmány
dffrntly budapest undergound klub 2019
dffrntly budapest undergound klub 2019

Épp, hogy véget ért a nyár és a fesztiválszezon máris ezerrel indul az idei klubszezon, ami, mint minden ősszel, rengeteg újdonsággal kecsegtet. A működő helyszínek programjaik meghirdetése mellett nagyobb izgalmat már csak egy új klub nyitása jelent, és ezúttal pontosan erről is van szó, ugyanis szeptember 14-én egy friss underground egységgel bővül a fővárosi színtér.

Ezúton szeretnénk nagyon szépen megköszönni nektek ezt a felejthetetlen nyári szezont, nagyon jól éreztük magunkat veletek.
1 évvel ezelőtt útnak indítottuk a #DFFRNTLY brandet az igazi robbanást a különleges helyszínek hozták meg számunkra, amire ekkor még kuriózumként tekintettünk.
Egyre több ilyen esemény jött velünk szemben, ami nem azt jelenti, hogy profilunkból kiiktatnák ezt a szegmenst, de szeretnénk továbbra is újabbnál-újabb és érdekesebb szórakoztatást nyújtani az #underground kultúra perifériáján belül.

Nagyon sokat gondolkodtunk, hogyan tudnánk überelni a tavalyi debütálásunkat, amit a #Kiscelli múzeum segítségével hoztunk létre és arra döntésre jutottunk, hogy létre kell hoznunk valamit, ami tartja továbbra is a brand eszmeiségét, de továbbra is előre mutat.
Jó ideje csodával néztük a berlini klubokat, melyek közül rengeteg van ránk hatással és előadóinkra is egyaránt, így nem volt kérdés, hogy milyen irányt vesz a DFFRNTLY következő lépése.

Az idei őszi szezont egy klub nyitáshoz igazítottuk nektek, amivel azt gondoljuk nem okozunk majd csalódást.
#DFFRNTROOM egy olyan 300 fős klub lesz, amely minden hétvégén szállítja nektek azt az impulzust, amit ezek a klubok a kezdetektől magukban hordoznak.

A DFFRNTroom egy olyan 300 fős kapacitású klub lesz, ami kizárólag underground elektronikus zenei előadóknak és azok hozzáértő rajongóiknak szól, megalkuvást nem tűrő hangrendszeren, letisztult, berlini és bécsi klubokat idéző környezetben.

A hírt, a klubot üzemeltető csapat, a D F F R N T L Y osztotta meg, akik az utóbbi hónapok legmenőbb, kastély techno néven elhíresült bulikat szállították többek között a Podmaniczky kastélyba vagy épp a Thury várba, de rendeztek nappali bulit a Sas hegyi kilátónál és határainkon túl, Bécs egyik legendás underground klubjában a Grelle Forelle-ben
is.

A következő hetek programjaira sem kell már sokat várni, addig is lehet csatlakozni az Alexander Kowalski, Julian Marcell és Kitti Kay fémjelezte nyitó bulihoz, amire szeptember 14-én kerül sor.