250 éves, neobarokk épületben folytatódik a kastély techno

- 2 perces olvasmány
dffrntly spekter kastély techno 2019
dffrntly spekter kastély techno 2019

Mi sem mutatja jobban, a Julian Marcell által alig másfél éve életre hívott
D F F R N T L Y projekt azon törekvését, hogy valami mást, különbözőt, de szigorúan underground megmozdulást hozzon létre a hazai elektronikus zenei szcénában, mint például a szeptemberben megrendezett egyedi hangulatú buli a Kiscelli Múzeumban, ahol a főszereplő Moonwalk mellett a teljes csapat is felsorakozott. A rendezvényről, azóta is ódákat zeng az a pár száz szerencsés, aki ott lehetett, most pedig itt a folytatás, ami előreláthatóan még ezt is felülmúlja.

Ezúttal egy több mint 250 éves épületben, a Pesti úton található Podmaniczky kastélyban kerül megrendezésre, szigorúan limitált létszámmal, csak és kizárólag igazi zene fanatikusok számára. A különleges helyszín, ahol elektronikus zene eddig még soha nem szólt, erre az estére egyedi installációt kap, azaz olyan hang és fénytechnikát, ami egyetlen éjszakára, minden tekintetben igazi party helyszínné varázsolja az ódon hangulatú kastélyt.

A D F F R N T L Y teljes csapata, azaz Julian Marcell, Kitti Kay, Belocca, Technicolour és Bohumil – utóbbiak ketten egyébként a DFFRNTLAB 4. kiadványának elkövetői – mellett, ez a rendezvény sem marad nemzetközi szinten is magasan elismert külföldi vendég nélkül, ezúttal az angol techno egyik legelismertebb párosa, a Spektre live produkciója is megszólal a több száz éves kastély falai között.


A csapat mindig is nagy figyelmet fordított az utánpótlás – nevelésre, így ezúttal a Twins Project kap lehetőséget az est felvezetésére. Tíztől egy órán keresztül az ővék lesz a terep és a warm-up.

Újabb egyszeri és megismételhetetlennek ígérkező bulira van tehát kilátás július 20-án, szombaton, amire minden további infók tekintetében máris itt lehet gyülekezni, aki pedig biztosan nem szeretne lemaradni, az a korlátozott számban elérhető belépőkre itt csaphat le.

Kerülj képbe a „kastély techno” megmozdulással az alábbi beszámolóra kattintva: